fbpx

Andra, în lacrimi lângă patul de spital înainte de operația lui Cătălin Măruță: „Ai vrea să fii tu în locul meu”

Fanii familiei Măruță sunt îngrijorați pentru stările prin care trec vedetele. Prezentatorul TV a postat recent un filmuleț pe rețelele de socializare care a reușit să îi emoționeze pe internauți. Vedeta Pro TV România a fost supusă unei intervenții pe care nu a mai putut să o amâne, iar soția sa a fost cea care a fost alături de el clipă de clipă. „De 16 ani trecem prin toate ținându-ne de mână”, a subliniat jurata de la emisiunea ,,Românii au talent”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Andra, în lacrimi lângă patul de spital al soțului: Cătălin Măruță a fost operat

Cătălin Măruță a postat un videoclip extrem de emoționant în mediul online în care Andra plângea la căpătâiul lui. Moderatorul a fost supus unei intervenții chirurgicale la picior în cursul zilei de 12 ianuarie. Mai exact, este vorba despre o operație de ligamente încrucișate pe care nu a mai putut să o amâne, scrie playtech.ro.

Bărbatul a susținut că nu are foarte mari emoții în ceea ce privește intervenția, dar Andra nu a mai rezistat emoțiilor și a izbucnit în lacrimi. Celebra jurată de la emisiunea „Românii au talent” i-a mărturisit atunci că ar fi vrut ca ea să fie operată în locul lui.

De asemenea, solista a postat și un mesaj pe rețelele de socializare alături de o fotografie împreună cu soțul ei. Ea a declarat că pe tot parcursul relației lor au reușit să treacă prin toate ținându-se de mână.

Detalii despre operație

Unul dintre cei mai cunoscuți moderatori din România le-a mărturisit fanilor că s-a accidentat în vacanța din vară, atunci când s-a ales cu ligamentele încrucișate rupte. De asemenea, prezentatorul și-a anunțat și lipsa de pe micile ecrane în timpul acesta.

Articole asemănătoare

Back to top button