fbpx

Doliu în presa din România. O cunoscută prezentatoare TV, prima iubită a lui Ștefan Bănică jr, a fost găsită moartă în locuința sa

Celebra prezentatoare TV din România, Cristina Țopescu, a fost găsită fără suflare în propria casă. Poliția a fost sesizată aseară, în jurul orei 22:00, de către o vecină a vedetei, comunicând că nu a mai văzut-o de aproape trei săptămâni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La fața locului, polițiștii orașului Otopeni au găsit-o decedată și fără urme vizibile de violență. Informația a fost confirmată de poliție și de către șeful Ambulanței din București. În context, oamenii legii au deschis un dosar penal, moartea jurnalistei fiind considerată una suspectă.

IPJ Ilfov a fost sesizat de o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. Poliţiştii oraşului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care, la prima vedere, nu prezintă urme vizile de violenţă însă aceste aspecte urmează să le stabilească în urma expertizei legale cei în cauză”, a declarat Anne-Marie Ciolcă, purtătoarea de cuvânt a IPJ Ilfov, pentru digi24.ro.

Menționăm că, de la finele anului trecut, Cristina Țopescu este consilieră a ministrului Sănătății. Așadar, și colegii de muncă au încercat să o contacteze pe vedetă, însă fără succes. Aceștia au crezut că ea este plecată peste hotare.

Cristina Țopescu s-a stins din viață la 59 de ani, era fiica celebrului comentator sportiv Cristian Țopescu, iar potrivit presei române – aceasta a avut o relație de iubire cu Ștefan Bănică jr, fiind prima lui soție. De asemenea, se știe că aceasta a încercat să fugă din țară în septembrie 1989, pentru a ajunge la mama ei, în Germania, însă a fost închisă pentru trei luni în închisoare. Cristina a apărut, între anii 1970-1979, la numeroase emisiuni de copii și tineret.

Articole asemănătoare

Back to top button