fbpx

Ce probleme de sănătate a avut regina Elisabeta a II-a de-a lungul timpului

În ultima perioadă, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost nevoită să renunțe la mai multe activități și întâlniri din cauza stării sale de sănătate, potrivit CNN.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Anul acesta, în luna februarie, regina a fost confirmată cu COVID. Deși a avut simptome ușoare, ca de răceală, urmările bolii au fost resimțite de suverana în vârstă de 96 de ani, care a fost nevoită să-și anuleze sau să refuze participarea la unele evenimente, notează libertatea.ro.

Regina Elisabeta a II-a a lipsit inclusiv la Jubileul de Platină din iunie, care a marcat cei 70 de ani de domnie și, pentru prima dată, nu a fost la deschiderea oficială a noii sesiuni a Parlamentului, luna trecută, din cauza problemelor de mobilitate. De-a lungul timpului, a avut mai multe internări în spital și chiar unele intervenții chirurgicale.

Decembrie 2003: Regina a fost operată pentru a i se îndepărta un cartilagiu afectat la genunchiul stâng. O operație similară la genunchiul drept avusese loc la începutul aceluiași an.

Martie 2013: Regina a fost spitalizată pentru a fi tratată pentru gastroenterită, o boală de stomac destul de frecventă.

Mai 2021: A lipsit de la slujba din Duminica Amintirii, din cauza unor probleme cu spatele.

Octombrie 2021: Regina a petrecut o noapte în spital pentru „investigații preliminare”, după cum a declarat atunci Palatul Buckingham.

Articole asemănătoare

Back to top button