fbpx

Bebeluș de o lună, internat în stare gravă. Medicii suspectau difterie, dar au aflat că mama ungea suzeta cu verde de briliant

Un copil de doar o lună a ajuns în stare gravă la spital. Medicii suspectau că ar avea difterie, însă motivul pentru care micuțul nu se simțea bine era mai bizar.

Totul s-a întâmplat în regiunea Lvov din Ucraina la sfârșitul lui iunie. Bebelușul a fost adus la un spital de copii chiar de mamă.

Examinând micuțul, medicii au observat că acesta are o rană în regiunea gurii. Copilul nici măcar nu putea să plângă din cauza problemei de sănătate.

Inițial, doctorii suspectau difterie și erau gata să închidă secția pentru carantină. Din discuții amănunțite cu mama, însă, ei au aflat că un pediatru i-a recomandat să ungă suzeta cu verde de briliant, pentru a preveni o boală care afectează sugarii.

Șocați, medicii i-au acordat ajutorul necesar în caz de arsuri și au permis mamei și bebelușului să plece acasă. Condiția a fost că femeia să promită doctorilor că nu va mai face „experimente” de acest gen.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button