fbpx

Au stat timp de 9 ani, „aşteptând sfârşitul lumii”. O familie din Olanda, descoperită de poliție într-o pivniță

Caz neobișnuit în Olanda, acolo unde poliția a descoperit o familie ce trăia de nouă ani în pivnița unei ferme izolate din satul Ruinerwold, „așteptând sfârșitul lumii”. Oamenii legii au depistat acolo un bărbat şi şase tineri cu vârste între 16 şi 25 de ani.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Descoperirea a fost posibilă datorită fiului cel mai în vârstă, care a plecat de mai multe ori la un bar de alături, având o stare foarte confuză.

„A venit din nou duminică şi era foarte confuz. A comandat cinci beri şi le-a băut. Am avut o discuţie cu el şi mi-a spus că a fugit şi că are nevoie de ajutor. Apoi am sunat la poliţie. Cu haine vechi, păr lung şi barbă, mi-a spus că nu a ieşit din casă de nouă ani. A spus că are fraţi şi surori care trăiesc la fermă… că este cel mai în vârstă şi vrea să pună capăt modului în care trăiesc”, a declarat Chris Westerbeek, proprietarul barului din satul Ruinerwold, pentru televiziunea olandeză.

Ajunși la fața locului misterios, oamenii legii au observat o scară secretă în living în spatele unui perete de lemn care i-a condus la ascunzătoarea familiei. Bărbatul de 58 de ani era imobilizat la pat, din cauza unui atac de cord pe care l-a suportat în urmă cu mai mulţi ani.

Potrivit poliției, cei de acolo chiar nu aveau legătură cu lumea exterioară, mâncau legume dintr-o mică grădină și aveau capre, iar ferestrele fermei erau acoperite cu placaje de lemn, transmite agerpres.ro.

Întrebați fiind, vecinii au susținut că nu cunosc familia, alții – însă – au declarat că se gândeau mereu că acolo este doar un bărbat. Poliția a precizat că nu se cunoaște exact cât timp au stat ei acolo sau ce s-a întâmplat cu mama lor, însă detaliile sunt cercetate în continuare. Totodată, polițiștii au reținut băbatul de 58 de ani, pentru că nu a cooperat cu oamenii legii.

La o conferință de presă, Roger de Groot – primarul satului a susținut că mama a murit de mai mulți ani, iar vârstnicul din pivniță ar putea să nu fie tatăl tânărului de 25 de ani.

Articole asemănătoare

Back to top button