fbpx

Apple Watch i-a salvat viața unei femei: Cum a fost posibil

Un Apple Watch i-a salvat viața unei femei care a fost îngropată de vie, după ce a fost înjunghiată în piept de soțul ei, la Washington.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Se pare că poliția s-a grăbit la casa lui Yong Sook, în vârstă de 42 de ani, după ce operatorii 911 le-au spus că o femeie a fost auzită țipând.

Telefonul lui Sook a trimis o notificare de urgență fiicei ei și prietenului ei, de pe Apple Watch, când soțul ei Chae An a răpit-o, cu câteva momente înainte ca un ofițer să poată ajunge la fața locului.

Cum a ajutat Apple Watch

În acest moment, documentele instanței spun că Chae An a spart Apple Watch de la încheietura mâinii soției sale cu un ciocan. Apelul a rămas însă activ. Se pare că înregistrarea apelului de urgență se încheie cu vocea unui ofițer de poliție care intră în casă, scrie Playtech.

Potrivit lui Yong, ea a fost atacată și lovită cu pumnii de soțul ei în timpul unei dispute aprinse pe tema divorțului și a banilor. Soțul ei i-a legat mâinile la spate cu bandă adezivă și i-a legat ochii, coapsele și gleznele.

După ce a părăsit camera, Yong și-a folosit Apple Watch pentru a suna la 911. Soțul a dus-o apoi pe Yong într-o zonă retrasă din pădure, unde a înjunghiat-o în piept și a îngropat-o de vie.

Yong a reușit să sape, să iasă din groapă și a fugit prin pădure pentru a găsi ajutor.

Mai târziu, poliția l-a găsit pe Chae An în pădure, lângă mormântul de mică adâncime. Fragmente de Apple Watch au fost găsite lipite de banda adezivă recuperată la fața locului.

Așadar, Apple Watch a ajutat la rezolvarea unui caz de tentativă de crimă.

Articole asemănătoare

Back to top button