fbpx

Angelina Jolie vorbește despre incidentul mortal provocat de Alec Baldwin

Afectată de tragedia operatoarei Halyna Hutchins, împușcată accidental pe platoul de filmare de către Alec Baldwin, Angelina Jolie a vorbit recent despre experiența ei cu siguranța armelor la Hollywood.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Nu îmi pot imagina prin ce trec aceste familii”, a spus vedeta din Eternals pentru UK Times. „În acest moment, durerea și tragedia acelui accident trebuie să fie destul de copleșitoare”, scrie elle.ro.

„Întotdeauna am fost foarte atentă, pentru că a trebuit să lucrez mult cu arme”, a precizat actrița cunoscută pentru rolurile ei în filme de acțiune.

Actrița a spus că este întotdeauna atentă să verifice armele atunci când regizează un film. Ea a subliniat că procedurile standard trebuie luate foarte în serios.

Alec Baldwin s-a retras în Vermont cu soția lui, Hilaria, de când producția Rust s-a oprit, pe perioadă nedeterminată.

Deși nu are voie să dea declarații presei în timp ce ancheta este în plină desfășurare, Baldwin a făcut câteva comentarii despre Halyna, pe care a numit-o prietena sa.

„O femeie a murit. Era prietena mea. Când am ajuns în Santa Fe pentru filmări am fost cu ea la cină. Eram o echipă foarte unită când acest eveniment oribil a avut loc.”

Actorul a adăugat și faptul că este „foarte îngrijorat’ pentru familia Halynei și că vorbește în mod constant cu soțul acesteia, Matthews.

Avocatul armurierei Hannah Gutierrez a precizat pentru presă că aceasta îşi lua slujba în serios și că le-a oferit actorilor din Rust un instructaj, făcând „tot ceea ce i-a stat în putere să asigure siguranţa pe platoul de filmare”. Acesta a mai spus că Gutierrez a lăsat arma nesupravegheată vreo două ore înainte de a i-o da lui Baldwin, timp în care nu e exclus ca cineva să fi introdus un glonț adevărat.

Cu toate acestea, noi și noi angajați de pe platou ies în față pentru a declara că adevărata cauză a tragediei este insistența cu care producătorii au încercat să reducă din costuri și să o ia pe scurtături.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button