fbpx

Aguero ar fi bătut palma cu Barcelona. Contract până în 2023 şi bonus pentru câştigarea Ligii Campionilor

Kun Aguero (32 de ani) pleacă de la Manchester City în această vară şi ar fi bătut palma cu noua echipă. Conform celebrului jurnalist Fabrizio Romano, starul argentinian s-a înţeles cu Barcelona pentru un contract până în 2023. În înţelegere este prevăzut şi un bonus, dacă gruparea catalană va câştiga Liga Campionilor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conform aceleiaşi surse, pe lângă Aguero, catalanii sunt gata să dea încă o lovitură: Memphis Depay (27 de ani), care îşi termină contractul cu Lyon, şi-a informat noii avocaţi că vrea să semneze cu Barcelona.

Barcelona a pus aproape toate lucrurile la punct cu Sergio Aguero pentru sezonul următor. Atacantul argentinian își dorește foarte mult să ajungă la formația catalană, chiar și cu o reducere considerabilă de salariu, comparativ cu banii pe care îi primește în Anglia.

Anunțul oficial al transferului lui Kun Aguero la Barcelona va fi făcut după 29 mai, data la care este programată finala Ligii Campionilor, dintre Manchester City și Chelsea, scrie digisport.ro.

Pentru a fi colegul lui Messi la Barcelona, Aguero ar fi refuzat ofertele primite din partea lui Chelsea și a lui Juventus, care s-ar fi arătat, de asemenea, interesate de serviciile atacantului.

Aguero nu este singurul „cetățean” care ar migra spre Barcelona. Catalanii ar fi ajuns la o înțelegere și cu Eric Garcia, fundașul lui Manchester City, care ar ajunge, de asemenea, liber de contract. Jucătorul de 20 de ani s-a lansat la echipele de juniori ale Barcelonei și a fost transferat în 2017 la City.

Articole asemănătoare

Back to top button