fbpx

A fost adus ca un star la începutul anului la Inter, dar a fost pus pe lista de transferuri. Eriksen nu s-a impus la Milano

Christian Eriksen a fost pus pe lista de transferuri de Inter Milano, unde nu a reuşit să se impună după ce a venit de la Tottenham Hotspur la începutul acestui an, scrie presa italiană, citată de digisport.ro.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Eriksen nu a jucat niciun minut în victoria de duminică împotriva lui Torino, aceasta fiind al treilea meci consecutiv al lui Inter când rămâne pe banca de rezerve.

Administratorul delegat al lui Inter, Giuseppe Marotta, a dat foarte clar de înţeles că mijlocaşul se va despărţi de echipa lombardă în mercato de iarnă.

Nu trebuie niciodată să ţii un jucător care cere să fie transferat. Este un jucător mare pe care antrenorul nostru se va baza atunci când va considera că este potrivit, cum a mai făcut-o până acum. Dacă ne-a cerut să plece? La momentul oportun vom încerca să realizăm combinaţiile potrivite”, a spus Marotta.

Inter a cheltuit 27 de milioane de euro pentru Eriksen şi va aştepta o ofertă importantă pentru a-l lăsa să plece. Este posibilă şi varianta unui schimb, numele menţionate deocamdată fiind Granit Xhaka de la Arsenal sau Leandro Paredes de la PSG.

În vârstă de 28 de ani, Christian Eriksen este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt la 50 de milioane de euro. El a semnat cu Inter la începutul lui 2020 şi are contract cu nerazzurii până în 2024.

Articole asemănătoare

Back to top button