fbpx

foto | Năstase, la discuții cu femeile din Platforma DA: Doamnele noastre pot schimba substanțial calitatea procesului politic și administrativ

„Doamnele Platformei DA sunt formidabile și ne mândrim cu echipa noastră pe bună dreptate!”. Afirmația îi aparține liderului formațiunii, Andrei Năstase, și a fost făcută în cadrul unui eveniment organizat cu participarea membrelor Organizației de Femei a Platformei Demnitate și Adevăr (DA).

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Niciun stat nu poate prospera fără contribuția esențială a femeilor la toate procesele decizionale. Sunt convins că doamnele din Platforma DA vor schimba substanțial calitatea procesului politic și al celui administrativ din Republica Moldova și deja o fac în deplinătatea atribuțiilor oferite de funcțiile pe care le-au obținut într-o concurență corectă. Doamnele Platformei DA sunt formidabile și ne mândrim cu echipa noastră pe bună dreptate!”, a declarat politicianul.

„Femeile noastre, femei! Dacă sunt motivate și cred într-un ideal, într-o idee nobilă, în politicieni, care inspiră, nu mint și care au demonstrat în timp intenții serioase de schimbare în bine a vieții, pe care o trăiesc familiile lor, ele pot răsturna și munți…

Această prezentare necesită JavaScript.

Am trăit ieri, duminică, sentimente profunde, făcând un schimb de opinii despre realitățile politice cu femei de toată lauda, fruntașe și susținătoare ale Platformei DA.

Avanti, dragile mele femei! Victoria e întotdeauna de partea temerarilor!”, a spus deputata formațiunii, Maria Ciobanu.

„A fost un eveniment de consolidare a echipei de femei a Platformei DA, la care ne-am adunat sa discutam despre campania electorală și implicarea decisivă a doamnelor in procesul politic. Vom continua proiectele bune, pentru ca doamnele cunosc problemele din societate și au soluții concrete pentru rezolvarea acestora”, a spus, la rândul ei, președinta Organizației de femei a Platformei DA, Aliona Doroș.

📣 „Electorala 2021” reprezintă o rubrică în care sunt publicate informații de prezentare a concurenților electorali la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, ideile lor, mesajele de campanie ce pot fi expediate de echipele concurenților electorali.  

Articole asemănătoare

Back to top button