fbpx

video | Cum îți alegi sau reinventezi cariera? Descoperă CAMPUS – platforma unde poți afla despre profesii și industrii

Anul 2020 a dat totul peste cap, chiar și cele mai stabile industrii și sectoare ale economiei din întreaga lume. Nu este surprinzător faptul că pandemia i-a determinat pe mulți oameni să se gândească tot mai mult la schimbarea carierei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Dificile au devenit și deciziile absolvenților din acest an privind viitoarele profesii. Chiar și în vremuri mai bune, alegerea sau schimbarea jobului nu reprezintă un proces perfect liniar. Este o călătorie de explorare neapărat dezordonată, iar pentru a o realiza corect trebuie să experimentezi, să testezi și să afli despre varietatea de opțiuni personalizate care ți se potrivesc.

  • Care sunt profesiile care vor rezista în timp?
  • Care sunt noile reguli ale pieței?
  • Ce înseamnă noua normalitate într-o companie și pentru un angajat?

Răspunsurile le vei găsi în CAMPUS

CAMPUS este platforma unde vei descoperi lecții scurte, în format video, despre profesii și industrii. Primele șase filmulețe sunt destinate sectorului IT, care remodelează lumea muncii și accelerează transformarea digitală.

Mentorii din cadrul proiectului îți vor oferi câteva principii simple, care te vor ghida la alegerea sau schimbarea carierei, iar primul episod îl poți urmări mai jos.

Astăzi, mai mult ca oricând, calea către carieră va fi plină de circuite. Atunci când nu știi ce îți va aduce viitorul sau când drumul tău ales ia o întorsătură neașteptată, este logic să explorezi cât mai multe și diverse opțiuni.

Bine ai venit în CAMPUS și hai să descoperim împreună opțiunile de carieră!
Timpul pentru a începe este acum – dar nu merge singur.

Proiect marca ©EduTolk, susținut de Crunchyroll Moldova.
Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button