fbpx

Tu poți începe schimbarea! Propune activități pentru tineri, care să fie incluse în programul municipal pentru anul 2021

Consiliul Municipal de Tineret din Chișinău invită la discuții tinerii și prestatorii de servicii în cadrul laboratorului de programe Post Forumul Municipal al Tinerilor din Chișinău. Evenimentul constă în elaborarea de propuneri concrete de activități, structurate pe domenii, parteneri și costuri necesare, în baza propunerilor de programe, formulate în cadrul „Forumului Municipal al Tinerilor”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ulterior derulării Post Forumului, proiectele și activitățile propuse de participanți vor fi înaintate Autorităților Publice Municipale, pentru a fi incluse în planul de activități, pe componenta tineret, pentru anul bugetar 2021.

În cadrul Post Forumului vor fi discutate soluții și viitoare proiecte pentru următoarele domenii:

  • Implicarea tinerilor în procesul decizional și educația non-formală;
  • angajarea tinerilor în câmpul muncii;
  • autopercepția tinerilor;
  • sănătatea și starea de bine a tinerilor.

În dependență de aceste domenii vor fi organizate și ateliere de lucru, unde participanții vor putea să se expună. Acestea vor fi ghidate de către experți în domeniile menționate, asistați de către tineri din CMTC.

Evenimentul va avea loc duminică, 11 octombrie, ora 10:00, la Centrul Municipal de Tineret din Chișinău (str. Petru Zadnipru 3/2).

Pentru participare, completați formularul, iar pentru a afla mai multe detalii, accesați pagina de Facebook a CMTC.

Articole asemănătoare

Back to top button