fbpx

Școala Europeană a Parteneriatul Estic din Georgia: Concursul pentru Programul de Burse pentru anul academic 2023 – 2024

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene anunță despre lansarea de către Școala Europeană a Parteneriatul Estic din Georgia a concursului pentru Programul de Burse pentru anul academic 2023 – 2024.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Concursul este destinat elevilor din statele Parteneriatului Estic (Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Republica Moldova și Ucraina) cu vârsta cuprinsă între 16 și 17 ani.

În urma concursului vor fi selectați până la 20 de elevi care vor primi o bursă completă. Procesul de aplicare este deschis până pe 14 martie anul curent.

Elevii selectați vor participa la cursuri într-un mediu multilingv și multicultural, în scopul extinderii înțelegerii Uniunii Europene și pentru a-și aprofunda cunoștințele despre limbile, literatura și istoria europeană. Elevii vor avea, de asemenea, acces la un bogat program extra-curricular și vor avea șansa de a participa la conferințe cu tematici dedicate UE.

 

Articole asemănătoare

Back to top button