fbpx

Premii de până la 2000 de euro. Oportunitate pentru moldovenii care vor să deschidă o afacere în domeniul HoReCa

A doua ediție a acceleratorului HoReCa Business Accelerator, dezvoltat de Hospitality Culture Institute, se extinde în 2021 și va acorda un premiu de 2000 de euro pentru cel mai bun pitch, independent de posibilele finanțări acordate în program de fonduri de investiții și investitori de tip angel. 

Cu ocazia ediției din 2021a HoReCa Business Accelerator, organizatorii extind aria de selecție pentru start-up-uri în Republica Moldova și în Diaspora românească, printr-un parteneriat cu RePatriot, proiect al Romanian Business Leaders.

Antreprenorii din România, Republica Moldova și din diaspora se pot înscrie în perioada 14 decembrie 2020 – 31 ianuarie 2021, iar bootcamp-ul acceleratorului va fi organizat în perioada 10 februarie – 26 martie 2021. Toate activitățile celei de-a doua ediții HoReCa Business Accelerator vor avea loc online. 

“Extinderea programului HoReCa Business Accelerator reprezintă un moment important în procesul de recuperare a sectorului ospitalității.

Antreprenorii și investitorii inovatori sunt cei care pot da startul unei reveniri în V a sectorului HoReCa, iar noi suntem aici să le facilităm dezvoltarea, să îi punem în contact cu cei mai importanți profesioniști ai industriei și să îi ajutăm să găsească finanțare pentru businessurile lor”, a declarat Robert Agarici, coordonatorul HoReCa Business Accelerator.

Noua ediție va fi dedicată start-up-urilor cu un model sau idee de afacere în concept de servire a mâncării și băuturilor, concept de produse dedicate sectorului și produselor digitale aplicabile.

Prima ediție HoReCa Business Accelerator

Dintre antreprenorii care au aplicat pentru un loc în ediția din anul 2020 a acceleratorului, 50% dezvoltă produse digitale, 25% creează concepte de produse dedicate sectorului și 25% au un model de business bazat pe concepte de servire a mâncării și băuturii. De asemenea, 80% dintre proiectele înscrise la prima ediție a HoReCa Business Accelerator au fost la nivelul de startup, iar 20% au fost idei de afaceri. 

De asemenea, alte două businessuri care au absolvit prima ediție a HoReCa Business Accelerator se află în tratative avansate cu fondurile de investiții și investitorii de tip angel, parteneri ai HoReCa Business Accelerator.  

Echipele care au participat anul acesta în acceleratorul HoReCa Business Accelerator  au prezentat planurile de de business unor investitori ca Founders Bridge, Sparking Capital, GapMinder, TechAngels și Early Game Ventures, cărora li s-au alăturat 12 investitori business angel. 

Printre traineri, mentori și membrii juriului se numără Dan Isai, CEO Salad Box, Utku Ogrendil, CEO SIBS Romania, Răzvan Gheorghiu-Testa, partener fondator al Țuca Zbârcea & Asociații, Tinu Sebeșanu, CEO Trend Hospitality, Gabriel Iovu, CEO Expressoft, Mugurel Stan, professional coach, Traian Titirișcă, antreprenor și consultant HoReCa, Bebi Oprea – Antreprenor HoReCa, Mihai Bârsan, fondator brandelier.biz,, Dragoș Apostol, partener Țuca Zbârcea & Asociații, Alexandra Crăciun – Branding specialist, Radu Savopol – CEO 5 to go, Ray Iunius – CEO Winsedswiss, Dragoș Doroș – Tax Partner KPMG.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button