fbpx

Participă la o conferință cu experți în inginerie și descoperă secretele acestui domeniu. Ce vei afla la MSTAC’19?

Ești invitat la „MSTAC – Moldova Software Testing & Automation Conference” – evenimentul care va reuni speakeri precum Quality Engineers, Ninja Testers, Test Automation entuziaști, SDET din diverse industrii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Aceștia vor împărtăși ideile și experiențele lor în testare, automatizare și toate celelalte aspecte ale ingineriei. 

„Planul nostru este să punem accent în această conferință pe comunitate și speakeri. Să ne concentrăm asupra talentelor, experiențelor și valorilor lor deosebite care vor îmbogăți cunoștințele participanților.

Da, știm că nu este simplu, dar ne-am angajat în această provocare. Iar obiectivul este ambițios – nu o singură companie, nu doar un punct de vedere – ci o singură voce a comunității locale și internaționale”, au spus organizatorii.

Ești interesat mai mult de învățarea „pas cu pas” și ești curios despre trucurile fundamentale? La eveniment vei avea parte de o serie specială de prezentări, care vă vor arăta calea în lumea testării. Și dacă ești un „ninja” sau un „superstar” – pregătește-te pentru un traseu accelerat condus de oameni cu interese similare.

„Achiziționând un bilet la conferință, ai ocazia să finanțezi un ONG. La fel de bine ai putea să plantezi un copac, să salvezi un pisoi, să creezi un meme – orice ar face această lume mai bună. Așă că ne-am gândit să începem cu sprijinirea GirlsGoIT. Puteți afla mai multe despre Programul GirlsGoIT și proiectele lor uimitoare aici”, mai e scris în descrierea evenimentului.

Verifică noutățile despre speakeri, agendă și rezervări pe pagina de Facebook a evenimentului.

„An de an, ne străduim să vă aducem o conferință memorabilă. Teatrul Mihai Eminescu ne-a furat inimile și nu am putut alege altă locație pentru aceasta. Sperăm că de data aceasta vă veți bucura de atmosfera la fel ca și data trecută. Așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim pe 16 noiembrie, la Teatrul Mihai Eminescu și să vă auzim povestea” – au precizat organizatorii.

Articole asemănătoare

Back to top button