fbpx

Începe vara cu activități distractive și oameni interesanți! America House te invită în următoarele zile la câteva evenimente virtuale vesele, dar și utile

Nu ai încă planuri cum să petreci ultimele zile din prima săptămână a verii? America House te invită la câteva evenimente vesele, dar și utile.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Mâine, 4 iunie, ești așteptat la Virtual Game On! Skribbl – can you guess?. Evenimentul va începe la 15:00 și se va desfășura în engleză, iar participanții vor putea participa la un joc de societate interactiv. Potrivit organizatorilor, Skribbl este un joc educativ și antrenant, care permite să dobândești cunoștințe și să te antrenezi. Cei care vor să participe trebuie să se înregistreze completând formularul.

Tot mâine, de la 18:30, poți participa la Virtually: Learn Business & Human Resources with Aaron Ratz. Invitatul special a obținut diploma de licență și MBA în domeniul economiei și administrării afacerilor. El va povesti mai multe despre sfera activității sale și va răspunde la orice întrebare. Formularul de participare îl găsiți aici.

Vineri, 5 iunie, ora 16:00, voluntarii de la America House îți vor arăta cum poți reutiliza obiectele pe care le ai în casă. În același timp, vei putea afla mai multe despre schimbările climatice și vei cunoaște cum ai putea să eviți consumul excesiv și să economisești bani. Pentru a participa la Virtual Workshop: Recycle household items in a sustainable way trebuie să te înregistrezi completând acest formular.

Pentru a fi mereu informați, vă îndemnăm să vă abonați și la canalul nostru de Telegram.

Articole asemănătoare

Back to top button