fbpx

Fotografiile tale pot deveni celebre! Concursul lansat de Serviciul Hidrometeorologic de Stat

Serviciul Hidrometeorologic de Stat lansează concursul de fotografie pentru Calendarul 2022. Imaginile trebuie să fie de înaltă calitate și să reprezinte frumusețea vremii și a țării.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Salutăm fotografii care ilustrează tema Zilei Meteorologice Mondiale 2022, avertizare timpurie și acțiune timpurie, informații hidrometeorologice și climatice pentru reducerea riscului de dezastru. Fotografia câștigătoare va fi aleasă pe baza unei combinații de voturi pe rețelele sociale, echilibrul geografic și meritul artistic. Sperăm să obținem fotografii din fiecare regiune a Moldovei”, spun responsabilii din cadrul Serviciului,

Cei care vor să participe pot expedia imagini care au legătură cu vremea, clima și apa la adresa de e-mail pr@meteo.gov.md. Participanții și învingătorii vor primi recunoaștere, dar nu și recompense financiare, anunță Serviciul Hidrometeorologic.

Fotografiile trebuie să fie făcute orizontal și să aibă rezoluția de 4000 x 6000 pixeli. Formatele acceptate sunt JPEG și/sau TIFF, iar termenul limită de depunere a dosarelor – 29 octombrie 2021.

Criteriile de judecare vor fi: echilibrul geografic, impactul vizual, interesul meteorologic și voturile acumulate pe rețelele de socializare.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button