fbpx

foto, video | Ești un lider în devenire? Participă la Summitului Global de Conducere și obține energie, motivație și experiențe unice

În perioada 21-22 Februarie, la Chișinău revine Summitul Global de Conducere. Evenimentul își propune pregătirea viitorilor lideri și aduce în prim plan vorbitori de talie mondială din diverse domenii, mesajele cărora vor fi prezentate atât în format video HD, cât și live.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Organizarea se face la cel mai înalt nivel, iar participanții vor descoperi vorbitori excepționali, se vor afla într-o locație specială și vor avea parte de un format care încurajează networkingul și transformă evenimentul într-o experiență memorabilă.

Cea de-a IV-a ediție se va desfășura la Centrul de Excelență Tekwill, situat pe strada Studenților 9/11. Dacă vă doriți o experiență unică și o doză de energie și motivație sau aveți nevoie de un restart intelectual și emoțional pentru a continua cu pasiune ceea ce faceți, atunci GLS este locul și evenimentul potrivit!

Înregistrați-vă acum și profitați de reduceri și oferte speciale!

Înregistrare individuală:

  • 25 decembrie – 3 februarie: 400 de lei;
  • 4 februarie – 19 februarie: 550 de lei;
  • 20 februarie – 21 februarie: 650 de lei.

Înregistrare de Grup (6+):

  • 25 decembrie – 3 februarie: 350 de lei;
  • 4 februarie – 19 februarie: 475 de lei;
  • 20 februarie – 21 februarie: 550 de lei.

Summitul Global de Conducere este un eveniment mondial de tip broadcast în format HD, difuzat din Chicago, SUA. Vorbitorii își împărtășesc experiențele și povestesc cum a fost drumul lor spre succes, pentru ca tu să fii motivat să îți descoperi potențialul maxim.

Evenimentul reprezintă una dintre acele oportunități care facilitează un context de creștere și transformare prin intermediul sfaturilor practice care îți vor fi oferite și oamenilor cu care vei contacta. Vino și obține o combinație unică de viziune, inspirație și deprinderi pe care le poți aplica imediat!

Vezi programul și lista vorbitorilor pentru ediția 2020 pe site-ul oficial GSL Moldova sau urmărește toate anunțurile și detaliile organizatorice pe pagina de Facebook a evenimentului.

Articole asemănătoare

Back to top button