fbpx

Ești pasionat de relațiile Republicii Moldova cu NATO? Înscrie-te la școala de vară IPRE și participă la o sesiune de dezbateri publice

Institutul pentru Politici și Reforme Europene (IPRE) anunță concurs pentru selectarea a 30 de tineri din Republica Moldova, care vor participa la cea de-a cincea ediție a Școlii IPRE „Parteneriatul pentru Pace la 25 de ani: rezultatele cooperării dintre Republica Moldova și NATO”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Proiectul se va desfășura în perioada 21-23 iunie la Vadul lui Vodă, fiind dedicat celei de-a 25-a aniversări a Parteneriatului pentru Pace. Programul va include o serie de instruiri, dezbateri și sesiuni de informare cu experți naționali și internaționali, oficiali și ambasadori UE de la Chișinău.

Participanții vor fi, de asemenea, invitați să participe la o sesiune de dezbateri despre relațiile dintre Republica Moldova și NATO și perspectivele privind dezvoltarea acestora. Programul de instruire va fi oferit participanților în limba română, iar costurile pentru cazare și participare sunt totalmente acoperite de către organizatori.

Anunțul este deschis pentru tinerii lideri din Republica Moldova, cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani, interesați să învețe mai multe despre evoluția NATO, Parteneriatul pentru Pace și relațiile Republicii Moldova cu Alianța Nord-Atlantică. Pentru a fi aleși, doritorii trebuie să completeze formularul de aplicare până pe 28 mai, ora 23:59.

Articole asemănătoare

Back to top button