fbpx

Ești pasionat/ă de geografie? Alătură-te unei inițiative a elevilor care are ca scop înregistrarea R. Moldova la olimpiada internațională IGeo

Ești pasionat/ă de geografie şi ai intenția de a participa la olimpiadă? Atunci fii parte din inițiativa unui grup de elevi care au ca scop înregistrarea lotului național al Republicii Moldova la Olimpiada Internațională de Geografie (IGeo), prin adresare la Ministerul Educației, creând o scrisoare oficială și petiții online, semnate de elevi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Scopul inițiativei este ca Republica Moldova să fie reprezentată la IGeo – olimpiadă prestigioasă la care participă anual peste 40 de țări ale lumii, dar și să crească nivelul de studiu al geografiei în Moldova, să fie diminuat stereotipul că învățarea matematicii sau a chimiei e mai „cool” decât geografia sau alte obiecte umane.

„Fă-ți părerea auzită și permite elevilor interesați de geografie să se manifeste și la nivel internațional, unul dintre care poți fi chiar tu!

Implicându-te, vei obține experiență în elaborarea scrisorilor, petițiilor online. Vei face parte dintr-o comunitate prietenoasă de elevi pasionați de geografie, cu care veți putea colabora și în alte proiecte”, te îndeamnă inițiatorii.

Dacă ești interesat/ă de a fi parte din inițiativă, aplică AICI.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button