fbpx

doc | Îți place dreptul și ești creativ(ă)? Participă la un concurs de eseuri și câștigă premii de valoare

Creația gândirii și spiritul inovației sunt o extensie naturală a entuziasmului tinerei generații, de aceea Asociația Studenților în Drept a Universității de Stat din Moldova lansează concursul de eseuri L@w”IT”, cu genericul: „DREPT la Internet”, unde ai libertatea să-ți expui gândurile cât mai creativ. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Dacă ești elev(ă) în clasa a XII-a la liceu sau colegiu în Republica Moldova, dacă preferi să te joci cu cuvintele și să făurești o adevărată capodoperă creativă, nu ezita să participi și tu la competiția de scris. Deși tematica eseului este generală, sunt binevenite abordări creative și originale.

Scopul concursului este implicarea activă a elevilor în universul academic universitar, care ar facilita integrarea ulterioară a acestora în calitate de studenți și descoperirea noilor talente în arta scrisului și a logicii juridice.

Dacă te decizi să participi, analizează regulamentul concursului, înregistrează-te completând formularul de înscriere și expediază eseul tău la adresa asd.usm@gmail.com până la 8 mai, ora 23:59.

Finaliștii vor fi invitați la evenimentul „Student la Drept pentru o zi”, organizat pe 14 mai în incinta Facultății de Drept USM, în cadrul căruia va avea loc festivitatea de premiere a celor mai creative eseuri din toată țara.

Asociația Studenților în Drept USM te încurajează să participi la această enigmatică luptă a reflecțiilor și, ulterior, să ajungi la Gala Laureaților, apoi, de ce nu, și bobocel la Facultatea de Drept USM. Sunt garantate surprize de valoare, dispoziție maximă și o gamă de amintiri de neuitat.

Articole asemănătoare

Back to top button