fbpx

Ce cunoști despre inteligența emoțională și leadership? Unul dintre cei mai buni profesori americani va ține un seminar în Moldova

Moldova ReConnect, proiect coordonat de Consiliile Americane și Ambasada SUA în Republica Moldova, te invită să participi la cel de-al XVII-lea Congres al absolvenților programelor de schimb ale Guvernului Statelor Unite. Evenimentul va avea loc pe 30 noiembrie, începând cu ora 10:30, la Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Congresul anual al absolvenților este o platforma de comunicare și dezvoltare profesională a comunității acestora prin schimb de practici și experiențe, comunicare cu diferiți invitați și experți, contribuții personale. De această dată, în exclusivitate pentru absolvenți, Sam Potolicchio, Directorul Programului Global and Custom Education la Universitatea Georgetown, unul dintre cei mai buni profesori din SUA  în clasamentul Princeton, va prezenta un seminar despre inteligența emoțională și comunicare în leadership.

Programul va include premii pentru absolvenții care au demonstrat realizări în cariera și în comunitatea lor. De asemenea, va fi organizat un târg al proiectelor și programelor de schimb de experiență. A doua parte a evenimentului le va oferi absolvenților posibilitatea de a participa la ateliere precum: managementul proiectelor, activități de team building, implicarea în procesul de luare a deciziilor și jurnalism mobil.

Invitații și vorbitorii sunt activi membri ai comunității de absolvenți ai programelor americane, lideri de ONG-uri, activiști și profesioniști din diverse domenii.

Congresul absolvenților se află la a XVII-a ediție și este organizat pentru prima dată la nivel regional. Cei care vor să participe trebuie să completeze formularul până pe 28 noiembrie.

Articole asemănătoare

Back to top button