fbpx

Încă un candidat se retrage de pe lista electorală a PAS: Nu voi permite oponenților să ne distragă de la obiectivul nostru

Numărul 45 de pe lista electorală a Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) pentru alegerile parlamentare anticipate, Alexandru Catan, se retrage din cursa electorală. Alexandru Catan, care reprezintă organizația teritorială Căușeni a formațiunii, spune că a decis să își retragă candidatura „pentru a nu permite oponenților să distragă PAS de la obiectivul nostru de a curăța clasa politică și a porni vremurile bune în Moldova”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acesta a făcut trimitere la faptul că imaginea sa a început să fie denigrată de către oponenții săi politici, care ar fi distribuit informații false despre el.

„În ultima perioadă, presa controlată de Dodon a distribuit informații false și denigratoare despre mine. Au răscolit un dosar penal fabricat pe timpul regimului Plahotniuc pe numele meu.

În acea perioadă, mulți antreprenori care nu erau de acord să dea mită slugilor lui Plahotniuc erau persecutaţi, intimidaţi, ameninţaţi cu închisoarea și controale abuzive”, a scris Alexandru Catan pe contul său de Facebook.

„Presa finanțată din kulioacele lui Plahotniuc și Bahamas încearcă să ponegrească imaginea mea și a Partidului Acțiune și Solidaritate în această campanie electorală. Și asta chiar dacă acel dosar, deoarece era cusut cu ață albă, în scurt timp a fost închis. Presa lui Dodon şi Plahotniuc a scris și alte prostii despre mine. Eu nu le voi voi oferi această satisfacție şi nu le voi comenta”, a mai scris acesta, precizând că va „fi alături de PAS în continuare”.

Retragerea lui Alexandru Catan are loc la câteva zile după ce Nata Albot, numărul 8 pe lista electorală a PAS, și-a anunțat retragerea.

Amintim că alegerile parlamentare anticipate din R. Moldova vor avea loc la data de 11 iulie curent.

Articole asemănătoare

Back to top button