fbpx

BECS ar fi obținut un rezultat slab la anticipate din cauza legăturii cu Chicu, afirmă Bolea

Socialistul Vasile Bolea susține că Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor ar fi obținut un rezultat slab din cauza legăturii cu Ion Chicu. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „În centrul atenției”, de la Publika TV.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Unele greşeli pe care le făceau unii miniştrii se răsfrângeau asupra noastră, a deputaţilor. Atunci când întreaga ţară este sufocată şi cu greu trece prin această pandemie, cineva în calitate de prim-ministru organizează fel de fel de festivaluri. Vorbesc despre domnul Ion Chicu”, a spus socialistul.

Bolea a mai anunțat și că Blocul PCRM-PSRM va depune o contestaţie la CEC privind încălcările depistate în perioada campaniei electorale.

Invitat în cadrul aceleiași emisiuni, Vladimir Bolea, deputatul PAS, a declarat că partidul din care face parte urmează să se întrunească marți pentru a discuta componența viitorului Guvern. Deputatul a adăugat că se speră ca până în prima săptămână a lunii august Republica Moldova să aibă un Guvern.

Amintim că alegerile parlamentare anticipate din Republica Moldova, organizate pe 11 iulie, au fost câștigate de PAS. Formațiunea a obținut 63 de mandate, BECS – 32, iar Șor – șase scaune de deputat.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button