fbpx

Un apartament în inima Iașiului – primul pas spre Europa

Piața produselor imobiliare din România cunoaște acum o încetinire cu 3% a creșterii prețurilor, iar durata unei tranzacții de vânzare – cumpărare a unui bun imobil a ajuns la numărul simbolic de doar 38 de zile, ceea ce reflectă un interes sporit al persoanelor în a obține bunuri imobiliare de calitate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Municipiul Iași este, pe bună dreptate, în acest sens, o locație deosebită a României, un punct de răspântie între Est și Vest, un spațiu în care modernitatea întâlnește istoria și rezultă în zone de-a dreptul memorabile. Alegerea unui apartament în acesta, prezumă câteva avantaje, pe care nu le putem trece cu vederea și pe care ni le-a divulgat echipa companiei Royal Town, în frunte cu Ruslan Rotaru. Așadar, dacă îți dorești un apartament în acest oraș de tradiție, iată ceea ce trebuie să știi:

1. Iașiul este un nou Sillicon Valley
Investitorii sunt din ce în ce mai atrași de această locație, creând aici noi locuri de muncă și oportunități profesionale, ceea ce rezultă, pe termen lung, în creșterea organică a prețurilor la bunurile imobile. Alegerea unui apartament acum în Iași poate fi o decizie oportună pentru viitor, deoarece amortizarea prețului acestuia este mult mai rapidă și ține pasul cu piața europeană a produselor imobiliare. Totodată, acest avantaj vine la pachet și cu creșterea calității vieții, resimțită de cei care se integrează în ecosistemul orașului.

2. Un apartament în Iași este un prim pas spre Europa
Datorită îmbunătățirilor aduse de fondurile europene, Iași a devenit un exemplu de metropolă cu o infrastructură de invidiat, dar și un nod de transport important, astfel încât populația municipiului are acces la aeroport, autogări și gară feroviară, dotate corespunzător pentru călătorii interne și externe. În acest fel, luându-ți un apartament în Iași ai posibilitatea de a călători mult mai ușor în orice punct al lumii.

3. Mutarea în Iași este o posibilitate imensă de a avea acces la cultura și educația țării
Pentru familiile cu copii, acest aspect este foarte important, deoarece e o posibilitate de a se ralia la valorile culturale, educaționale de care depinde bunăstarea și dezvoltarea pe termen lung a copiilor. Orașul Iași este un vestigiu cultural și pune la dispoziția locuitorilor săi unele dintre cele mai vechi și de prestigiu instituții culturale, și educaționale. Aici atât cei mici, cât și cei mari, vor găsi tot de ce este nevoie pentru un viitor prosper.
Alege să îți legi viitorul de un loc cu totul deosebit, unul al tuturor posibilităților. Optează pentru un apartament în noul complex Royal Town Copou și bucură-te de avantajele unui oraș impecabil.

Royal Town Copou – locul unde te vei simți acasă!

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button