fbpx

Top 5 cele mai persistente parfumuri pentru femei

Persistența parfumului este una dintre caracteristicele principale pe care fiecare femeie o caută la parfumul său. Femeile care vor să simtă aroma parfumului toată ziua, ar trebui să procure (sau să ofere, dacă parfumul este destinat unei alte femei) o apă de parfum, fiind mai rezistentă în timp. În schimb, o femeie care preferă să poarte un parfum mai puțin persistent și „invaziv” ar trebui să opteze pentru o apă de toaletă sau o apă de colonie. De asemenea, gradul de persistență depinde și de compoziția esenței și de ph-ul pielii. Prin urmare, alegerea parfumului este foarte subiectivă și este supusă unei serii de variabile deseori greu de identificat. Alegerea unui produs scump poate să nu asigure întotdeauna o persistență fabuloasă. Și aromele low cost îți pot oferi aceeași aromă cu aceeași rezistență.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Încercăm, în rândurile care urmează, să identificăm 5 top parfumuri pentru femei, considerate ca fiind persistente și atemporale. 

La Vie est Belle of Lancôme 

Studiat îndelung pentru a ajunge la rezultatul actual, elixirul are o persistență excepțională, putând fi clasificat ca cel mai persistent parfum de femei. La prima pulverizare, se simte prezența coacăzei negre. Pe măsură ce trec orele, notele dulci de vanilie cu arome de Iris, Iasomie și Floare de Portocală, ies în evidență și te însoțesc pe tot parcursul zilei. Predomină însă notele de bază de pralină și boabe de tonka. Descoperiți aromele parfumului iconic La Vie est Belle pe site-ul magazinului online Makeup.

Stella de la Stella McCartney

Un parfum clasic, dar și modern în același timp. Această aromă, cu note proaspete de vârf de trandafir, este potrivit pentru toate vârstele și nu obosește niciodată. Durează pe tot parcursul zilei, foarte feminin, emană eleganță și senzualitate, datorită esenței de trandafir asociat cu note de mandarină, bujor și ambra. Reprezintă un omagiu adus trandafirului englezesc, care exprimă feminitatea complet naturală. Este în clasamentul celor mai bune parfumuri pentru femei.

Irresistible by Givenchy

Cel mai bun parfum de damă https://makeup.md/brand/25453/ realizat de maeștrii parfumieri Fanny Bal, Anne Flipo și Dominique Ropion, se află printre cele mai noi creații ale cunoscutei companii franceze. După cum sugerează și numele acestuia, este un parfum irezistibil, un imn al libertății. Delicatețea trandafirului se desprinde ușor din notele mai puternice de mosc și lemn de cedru de Virginia, în timp ce para și ambrette plant dau o notă de vivacitate – o combinație florală și fructată, ideală pentru doamnele care doresc să-și sublinieze subtil feminitatea. Este recomandat femeilor tinere care iubesc parfumurile delicate, dar pline de viață.

Elixir des Merveilles de la Hermès

Parfum cu note olfactive extrem de senzuale și explozive, elixirul franțuzesc ne transportă imaginar într-o aură de fantezie și feerie, într-un loc magic în care domnește fericirea și buna dispoziție. Predomină notele olfactive de bază: coaja de portocală și aromele lemnoase de cedru și stejar, combinat cu esențele de pachouli, ce îi subliniază generozitatea și senzualitatea.

Sì de Giorgio Armani 

Acest parfum reprezintă un elogiu adus feminității moderne, care nu renunță la independența sa, o combinație de forță și eleganță. Face parte din grupul de arome Chypre Fruity for women, fiind lansat în anul 2013, iar, ulterior, clasificat printre cele mai bune parfumuri pentru femei. Nota olfactivă de vârf este coacăza neagră, completată de esența de trandafir de mai și frezia cu predominantele note de bază de vanilie, pachouli, ambroxan și note lemnoase, exprimând farmecul natural al femeii. Este potrivit pentru ocazii speciale dar și pentru fiecare zi.

 

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button