fbpx

Tirex-Petrol spune că a devenit ținta unei campanii de defăimare: „Scopul e de a induce în eroare opinia publică”

Tirex-Petrol atenționează că a devenit ținta unei campanii de defăimare, care are scopul de a induce în eroare opinia publică despre proprietarii și activitățile desfășurate de companie.

Potrivit companiei petroliere, „campania murdară a fost lansată prin intermediul rețelelor de socializare, iar mai nou devine evidentă tendința de preluare a accestor materiale de către unele site-uri”.

„Tirex-Petrol face apel către jurnaliștii profesioniști și instituțiile media să nu se lase atrași în jocuri murdare, care nu au nimic în comun cu informarea obiectivă a cetățenilor și care urmăresc scopul de a compromite bunul nume al unei companii ce activează în strictă conformitate cu legislația în vigoare.

Totodată, anunțăm că vom monitoriza strict situația prin prisma atacurilor de imagine îndreptate împotriva noastră și vom întreprindere toate acțiunile legale pentru protejarea imaginii companiei”, se arată în mesajul companiei.

Tirex-Petrol susține că va face „o amplă investigație a originilor acestor atacuri și a intereselor/persoanelor ce se ascund în spatele lor, urmând ca rezultatele, în caz de necesitate, să fie aduse la cunoștința organelor responsabile și a opiniei publice”.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button