fbpx

Te-ai săturat de frigul de afară? Este timpul pentru o escapadă în Egipt!

Să te bronzezi în plină iarnă nu mai este deja ceva ieșit din comun! Dacă te-ai plictisit de frigul de afară și ai vrea să mergi într-o vacanță frumoasă în care să ai parte de plaje cu nisip fin, soare, apă cristalină, fructe exotice și, desigur, multă dispoziție, atunci Egiptul este alegerea perfectă!

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Cu atât mai mult că astăzi, o vacanță în Egipt nu mai este deja atât de scumpă. Nu îți rămâne decât să stabilești bugetul și să cumperi biletele. Cu toate acestea, în cazul în care ai unele dificultăți financiare sau pur și simplu nu ai suficiente resurse, poți beneficia oricând de un credit cu buletinul. Mai jos ai câteva motive și avantaje pentru a-ți planifica o vacanță în Egipt iarna aceasta.

  1. Este una dintre cele mai ieftine destinații către care poți călători

Dacă încă nu ai știut, o vacanță în Egipt nu îți va afecta atât de mult bugetul, întrucât prețurile sunt destul de mici. De fapt, Egiptul se consideră a fi una dintre cele mai ieftine țări din lume. Nu în zadar anume aici turiștii se pot bucura de servicii accesibile și prețuri atrăgătoare.

  1. Te poți bucura de plaje însorite pe tot parcursul anului

Egiptul are plaje care pot concura cu ușurință cu unele dintre cele mai bune din lume. Chiar și în lunile de iarnă, nu este niciodată prea frig să stai pe plajele cu nisip alb de la Marea Roșie și să te bucuri de soare și o atmosferă plină de euforie. Deci, o vacanță în Egipt îți poate aduce atâta plăcere, cât nu ai avut vreodată. Însă nu uita, dacă nu te încadrezi în suma necesară pentru bilet sau alte cheltuieli, ia un împrumut online și cu asta basta!

  1. Tratamente naturiste și fizioterapie climatică

Secretul a fost deja dezvăluit! Egiptul este una dintre cele mai bune destinații din lume când vine vorba de turismul terapeutic, adică cei care caută tratament naturist pentru diferite afecțiuni sau care caută curățare fizică și spirituală.

Egiptul găzduiește peste 1300 de izvoare naturale, iar argila și mineralele lor ajută la tratarea bolilor osoase, ale pielii, cât și cele digestive. Cele 365 de zile de soare și climat uscat din locuri precum Aswan ajută la bolile respiratorii și reumatoide. S-a dovedit că marea și tratamentele precum „băile de nisip” ajută la bolile de piele precum psoriazisul.

  1. Ultima Minune a Lumii Antice

Marea Piramidă din Giza este ultima minune antică existentă a lumii. După aproximativ 4500 de ani aceasta rămâne a fi o atracție deosebită pentru turiști. Cu toate acestea, piramidele și Sfinxul din jur sunt la fel de impresionante și merită vizitate de fiecare om măcar odată în viață. Ar fi păcat să pierzi această oportunitate, întrucât banii nu mai sunt deja o problemă, mai ales dacă apelezi la un împrumut rapid.

  1. Scufundări sub apă în unele dintre cele mai frumoase locuri din lume

Marea Roșie din Egipt a fost votată ca fiind printre cele mai bune din lume pentru: scufundări cu epave, scufundări în peșteri și grote, scufundări la mal, scufundări avansate și scufundări cu cea mai bună valoare. Dacă vrei și tu să simți euforia acestor momente minunate, ar trebuie să alegi neapărat anume această destinație.

Prin urmare, o vacanță în Egipt iarna aceasta este o idee minunată! Cu atât mai mult că datorită celor expuse mai sus,  ai deja în gânduri ce ai putea face acolo. Deci, programează-te pozitiv pentru o vacanță de vis, cumpără biletele și deja îți poți face bagajele. Bineînțeles, nu uita să te asiguri că te încadrezi în toate cheltuielile necesare, însă chiar de ai probleme cu banii,  poți lua oricând credite online Moldova. De exemplu, compania de creditare Împrumut.md îţi oferă posibilitatea să iei un credit, fără a prezenta diferite acte sau dovezi de venit, aşa că urmează-ţi visele!

Să ai o vacanţă în Egipt cât mai relaxantă şi să prinzi cel mai frumos bronz!

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button