fbpx

Start sezonul petrecerilor corporative! Nu rata oferta complexului Ciocârlia!

Sezonul rece înseamnă și startul pregătirilor pentru petrecerile. Bucate alese, atmosferă frumoasă și amplasarea reușită sunt elementele care fac Complexul Ciocârlia locul ideal pentru un party memorabil.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Anume aici, la Ciocârlia, petrece rea cu angajații va fi acel moment culminant al anului care e pe final și care, grație eforturilor comun, a însemnat un succes al companiei. Atmosferă de poveste de la complex va consolida și mai mult echipa și spiritul și valorile companiei.

Olesea Purici, administrator: „Deținem mai multe săli unde pot fi desfășurate banchete atât în perioada caldă a anului, cât și atunci când se lasă frigul. Vreau să vă spun că în perioada rece, Ciocârlia se transformă într-un loc de poveste, ori sălile noastre de banchete au fost concepute în așa mod încât să se contopească cu natura.

Aici pot fi petreceri la terase de sticlă de tip închis cu 15-50 de persoane, sau evenimente mari cu până la 250 de invitați. Mai mult, fiind aproape de oraș, dar totodată în pădure, iar teritoriul este de tip închis, distracția poate fi maximă, plus că mai și asigurăm parcare păzită pentru toți invitații, dar și un mini-hotel”.

Cu siguranță, reușita unei petreceri depinde de bucatele servite. La Ciocârlia fiți siguri că vor fi mulțumiți chiar și cei mai selecți gurmanzi: purceluși la proțap, frigărui, sarmale, răcituri, plăcinte, diferite tipuri de pește, mule sau prune umplute cu nuci, sunt doar cîteva din deliciile ce pot fi servite aici.

De altfel, complexul Ciocârlia are deja peste 10 ani de activitate și o reputație ireproșabilă Pentru echipa de aici fiecare oaspete e persoană VIP și se depun eforturi maxime pentru ca toate evenimentele să fie de poveste.

Olesea Purici, administrator: „Vrea să vă asigur că oferta noastră pentru evenimente este extrem de atractivă, iar la moment avem chiar și o promoție pentru cei care vor dori să desfășoare până în luna martie evenimentul la noi. Detalii despre oferta noastră găsiți pe www.agrement.md. Vă îndemnăm să ne contactați și vă vom ajuta în organizarea unui eveniment deosebit, cu bucate alese, aer curat și multă voie bună! La Ciocârlia, petrecerile sunt de neuitat!”.

Nu ezitați să rezervați din timp petrecerile corporative din perioada rece a anului, or Ciocârlia are acum și o super ofertă – CANDY-BAR CADOU!

Pentru detalii și rezervări: +373 79500003. Vă invităm să urmăriți și pagina de Facebook.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button