fbpx

#SantaLikesYou – cea mai generoasă campanie marca Enter! Află cum poți să participi și TU

Au rămas zile numărate până la cele mai așteptate sărbători ale anului – Crăciunul și Anul Nou. Toți aleargă după cadouri numai bune de pus sub brad, dar… și după reduceri generoase. Căci anume în ajun de sărbători, avem parte de cele mai tari promoții!

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La Enter, anul acesta am decis să-ți aducem ceva nou de sărbători! Și să te bucurăm nu doar cu reduceri și promoții de zile mari, dar și cu DARURI de la Santa! De fapt, istoria a fost așa. L-am întâlnit pe Santa plimbându-se prin magazinele Enter, în căutarea cadourilor ca să-și umple sacul. Și cât am mai stat la vorbă, am decis să punem la cale o SUPER CAMPANIE, în colaborare cu brandul Samsung! Că nu de alta, tehnica Samsung e tare populară în lista cadourilor de Anul Nou și Crăciun. Asta ne-a spus însăși Santa, că doar la el ajung toate scrisorile.

Păi iată, pentru că Santa ne iubește, lansăm mândri campania #SantaLikesYou – în care ai toate șansele să primești cadouri reale de Crăciun! Cum? Îți povestim detaliat despre toate! Decojește-ți o mandarină și hai la citit!

La Enter, anul acesta, îți face CADOURI însuși Santa

Dacă regula principală ca să primești cadouri de Crăciun – este să fii cuminte tot anul! Santa al nostru are o regulă și mai simplă – să te afli la timpul potrivit la locul potrivit. Iar el te va alege din mulțumi, ca să-ți dăruiască anume ție cadoul pe care ți-l dorești demult. Astfel, începând cu 20 decembrie și până pe 29 decembrie, achiziționând un produs Samsung din 9 magazine Enter, ai toate șansele ca Santa să ți-l ofere CADOU și să-ți spună tete-a-tete La Mulți Ani și un Crăciun Fericit! Astfel, ți se împlinesc 3 dorințe odată: faci cunoștință cu Santa, îți urează Sărbători Fericite și îți aduce cel mai tare cadou pe care ți l-ai dorit sub brad. Ce-ți mai trebuie? P.S Ca să nu dai greș cu locația, Santa va publica periodic indicii pe pagina de Facebook Enter Moldova.

Dar ce faci dacă ești un utilizator modern și demult ai schimbat magazinele fizice pe cumpărăturile online? Don`t worry! Santa vine și la tine. Trebuie doar să fii mai ager și… să-l găsești. Da, da… o să facem o cursă online, în goana după Santa. În aceeași perioadă, 20 – 29 decembrie 2019, trebuie să navighezi la greu pe site-ul enter.online, până dai de Santa. Cum l-ai zărit, dă repede clic pe imaginea cu el și…voila, devii automat participant al extragerii zilnice. Unica regulă, este să fii înregistrat pe site-ul nostru. Dacă încă nu ești, o poți face, accesând acest LINK.

Premiile sunt taaare generoase: smartphone-uri, smartwatch-uri, căști Samsung Buds și chiar cadouri pentru casă și familie (cuptoare cu microunde, televizoare, aspiratoare). Într-un cuvânt, lista de daruri pe care și le-ar dori fiecare. Știe Santa ce ne place! Mai multe detalii despre condițiile de participare, poți afla din următorul Regulament.

Primii norocoși deja au primit mult așteptatele cadouri de la Santa

De-ai ști câte emoții poate aduce un CADOU, oferit, când te aștepți mai puțin! Mai ales când ai visat la el de mult timp, ai adunat bani să ți-l cumperi și, ca prin minune, ți-l dăruiește festiv, chiar Santa. Pe 20 și 22 decembrie, Santa a reușit deja să aducă spiritul de Crăciun la doi dintre cumpărătorii magazinelor Enter din or. Chișinău, Calea Ieșilor 10 și or. Hâncești, str. Ion Creangă 52), participanți ai campaniei #SantaLikesYou. Totul a fost ca în poveste! Magazinul plin de cumpărători, atmosferă feerică de Crăciun, iar pe neprins de veste, din mulțime, apare Santa și… se îndreaptă spre cei mai norocoși. În așa momente, vrei nu vrei crezi că Moș Crăciun există.

Nu te întrista, Santa este taaaare generos anul acesta și mai are muulte cadouri în sac. Deci, ai toate șansele să primești și tu un dar special. Trebuie doar să urmezi pașii de participare la cea mai tare campanie de Crăciun de la Enter – #SantaLikesYou. Te așteptăm în magazinele noastre să-ți încerci norocul dar și să-ți alegi cele mai bune idei de Cadouri pentru toată familia.

P.S.: De Crăciun, la Enter, mai avem și alte promoții magice: cadou 10% din prețul cumpărăturii la electrocasnice și reduceri de până la 40% la produse electronice și electrocasnice!

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button