fbpx

foto | Nu te mai saturi să descoperi. GustaPro – totul pentru gospodine, cofetari și restaurante

Tot mult mai mulți oameni au început să-și petreacă timpul liber în bucătărie, încercând rețete alese, îmbunătățindu-și abilitățile culinare și experimentând cu noi gusturi. Fie că suntem tradiționaliști sau optăm pentru modernism, gătitul a rămas activitatea care ne apropie, iar această experiență poate fi mai dulce alături de „GustaPro” – cel mai mare magazin din Republica Moldova cu ingrediente si ustensile pentru gătit.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„GustaPro” a apărut 2018 din dorința de a livra pe piață cele mai bune produse de patiserie și instrumente pentru gătit. Timp de patru ani, compania a reușit să devină un brand de talie internațională, rețeaua de magazine extinzându-se în România, Bulgaria și Polonia. În Republica Moldova, „GustaPro” a ajuns să se poziționeze drept cel mai mare distribuitor de produse destinate pasionaților de patiserie, cofetărie și panificație.

Produse pentru bucătarii amatori și profesioniști

Compania a reușit să livreze produse esențiale atât pentru bucătarii profesioniști, cât și pentru amatori. Echipa lucrează zilnic pentru a îndeplini misiunea ambițioasă a mărcii – „extinderea continuă a gamei de produse și îmbunătățirea serviciilor”, indicând beneficiul de economisire de timp și efort și evidențiind bucuria de a face adevărate opere gastronomice.

Dacă ești novice în lumea patiseriei, pagina online a magazinului îți pune la dispoziție un blog de rețete și o rubrică în care găsești diferite tehnici pentru a pregăti cele mai gustoase dulciuri și prăjituri.

Compania vizează un spectru larg de clienți: de la amatori, semi-profesioniști și profesioniști, la producători industriali din domeniul panificatiei, al patiseriei și al cofetăriei.

Instrumentul potrivit pentru munca potrivită”

Toată lumea a auzit expresia „instrumentul potrivit pentru munca potrivită”. Calitatea echipamentului de gătit pe care-l folosiți este extrem de importantă atunci când vine vorba de gustul și aspectul produsului finit, de aceea „GustaPro” are grijă să vă ofere o varietate de ustensile pentru a pregăti mai rapid și eficient preparatele dumneavoastră: ambalaje pentru torturi și prăjituri, decupatoare, forme de copt, produse de igienizare, articole pentru servit și multe alte produse.

De asemenea, magazinul „GustaPro” este cunoscut pentru gama largă de ingrediente și condimente pentru gătit de cea mai înaltă calitate: decorațiuni din ciocolată, coloranți și arome alimentare livrate de cei mai buni furnizori, lideri în segmentul lor de afaceri.

În era tehnologiilor, „GustaPro” încearcă să fie mai aproape de clienții săi printr-un magazin online bine structurat, având o echipă gata să ajute clienții cu sfaturi valoroase și practice.

Livrare rapidă în toată Republica Moldova

Îndată ce plasați o comandă pe gustapro.md, vă este garantată livrarea rapidă în orice colț al Republicii Moldova, iar dacă vreți să vă pierdeți în lumea ciocolatei, fructelor confiate, sitelor și a telurilor, puteți face cumpărăturile în una dintre cele trei filiale ale companiei din Chișinău și Bălți. Adresele fizice, programul de lucru și numerele de telefon – AICI.

Idea care reprezintă esența succesului „GustaPro” este de crea condiții celor care sunt amatori sau își doresc să devină profesioniști în domeniu și de a crea o comunitate mai unită de bucătari, cofetari și brutari care să facă schimb de experiențe, idei și rețete.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button