fbpx

Nou de la Moldova Agroindbank: Deschide un card direct de pe telefon

Moldova Agroindbank vine cu încă o inovaţie pe piaţa bancară din Moldova: deschiderea unui card din aplicaţia mobilă. Astfel, este completată lista de servicii bancare unicate, prestate la distanţă – deschiderea conturilor curente si deschiderea depozitelor direct în telefon.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Începând cu 18 noiembrie 2020, clienţii MAIB au posibilitatea de a depune cererea şi semna contractul de emitere a cardurilor sistemelor internaţionale de plăţi Visa, Mastercard si AMEX direct din aplicaţia MAIBank. La prima etapă serviciul prevede primirea cardului în sucursala băncii, selectată în aplicaţie.

Pentru a deschide un card MAIB, trebuie să instalezi aplicaţia MAIBank în telefonul tău şi să urmezi următorii paşi:

  1. Accesează butonul „Deschide un card nou” din secțiunea „Carduri” pe pagina principală a aplicației;
  2. Alege cardul care ţi se potrivește;
  3. Semnează electronic cererea şi contractul;
  4. Alege cea mai apropiată şi comodă pentru tine sucursală MAIB, unde vei lua cardul.
  5. Vei fi contactat şi invitat în sucursală, atunci când noul tău card va fi pregătit pentru eliberare.

Atât de simplu! Cu doar câteva click-uri în aplicaţia MAIBank şi o vizită scurtă la sucursala băncii poţi obţine orice card de debit, de la Classic la Platinum.

Aplicaţia MAIBank este disponibilă pentru Android şi iOS şi poate fi descărcată din Play Store, Apple Store şi Huawei AppGallery. Vezi tutorialul video şi convinge-te cât de uşor e să instalezi şi să utilizezi aplicaţia în telefon, beneficiind de toate posibilităţile disponibile.

Încă nu ai instalat MAIBank în telefonul tău? Nu ezita!
App MAIBank – banca ta, oriunde te-ai afla.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button