fbpx

New Year, New Me! Anul acesta este timpul să scapi de inhibiții și să apelezi la augmentarea mamară!

Suntem deja în 2022, dar tu mai ai încă inhibiții legate de forma și mărimea sânilor tăi? E clar lucru că pe lângă frumusețea interioară cu care este înzestrată femeia, exteriorul contează la fel de mult. Astfel că, tot mai multe femei visează la un bust generos, senzual, care să atragă priviri, să ofere încredere în sine și în propriul corp, dar care să-i și păstreze aspectul tânăr, pentru că sânii sunt simbolul feminității.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Ei bine, medicina vine cu numeroase alternative în ceea ce privește augmentarea mamară, având în vedere că mai este și un subiect foarte discutat în zilele noastre.

Ce presupune operația de augmentare mamară, cu aplicarea implanturilor mamare

Te întrebi și tu ce este augmentarea mamară? Ei bine, augmentarea mamară reprezintă un procedeu chirurgical prin care se îmbunătăţeşte forma şi mărimea sânului unei femei. Aceasta implică introducerea implanturilor mamare sub țesutul mamar sau sub mușchii pieptului. În acest sens, mărirea sânilor nu mai este un vis, ci o realitate cât se poate de sigură. Pentru unele femei, această operație este un moft, în timp ce pentru altele este o intervenție chirurgicală indispensabilă.

Cu toate acestea, alegerea unui chirurg plastician este o decizie foarte importantă, întrucât siguranța este un factor decisiv în luarea deciziei de efectuare a operației de augmentare mamară. Ba mai mult, astăzi medicina plastică a adus cu sine schimbări proeminente și dezvoltare continuă, așadar este mai ușor ca oricând să obții rezultatul dorit. Conturarea corpului poate atinge perfecțiunea maximă. Fie dorești o curbă mai voluminoasă, fie o creștere a volumului sau doar o accentuare a formei.

De ce femeile apelează la augmentarea mamară?

Femeile apelează tot mai des la intervenții chirurgicale estetice. Frumusețea a devenit un secret important, pentru care se luptă cu toate armele disponibile. Indiferent de durere, frică sau lipsa siguranței complete, acestea optează pentru diverse intervenții – iar operația de mărire a sânilor este în topul solicitărilor. Din fericire, acest lucru garantează o experiență de lucru intensă și dezvoltarea vertiginoasă – din punct de vedere tehnic și al dotării cu implanturi. Din perspectiva chirurgului plastician, scopul final este de a crește proporțiile naturale, de a crea un profil mamar simetric, mult mai plăcut din punct de vedere estetic. Augmentarea mamară este adaptată pentru a satisface nevoile individuale ale femeilor.

Alte motive ar fi:

  • restaurarea formei sânilor pierdută după sarcină și alăptare;
  • căpătarea unui sentiment de încredere în sine;
  • căpătarea unei armonii corporale în cazul unor șolduri și forme generoase;
  • îmbunătățirea imaginii de sine;
  • corectarea deformărilor;
  • corectarea asimetriei sânilor;
  • implanturile mamare oferă volum și îmbunătățesc forma sânilor.

Cum ne pregătim de operația de augmentare mamară?

E nevoie să înțelegi că această operație trebuie realizată de către un chirurg plastician competent și iscusit, ce denotă încredere, te face să te simți confortabil, este prietenos și are răspuns pentru toate întrebările tale. Cel mai bun doctor estetician nu pune nimic mai presus decât siguranța pacientei, este specialist pentru care noutățile în domeniu reprezintă o direcție obligatorie, face specializare continuă la cel mai înalt nivel, este într-o permanentă perfecționare profesională.

Medicul plastician competent te informează cu referire la beneficiile procedurii, dar și riscurile pe care trebuie să ți le asumi în asemenea cazuri. De asemenea, acesta te ajută să faci alegerea potrivită în funcție de proporțiile existente și de rezultatele analizelor medicale. Te informează despre metodele de implantare, care diferă în funcție de formă (rotunde sau anatomice) și de conținut (ser fiziologic, gel siliconic ș.a.). Procedura preoperatorie include un examen riguros, ultrasonografia glandei mamare, mamografia și analize de sânge obișnuite.

În această ordine de idei, rezultatele unei operații cu silicoane pot fi cu adevărat spectaculoase, admiratorii nu vor întârzia să apară, iar starea de bine va pune stăpânire pe trăirile tale. Important este să ai încredere în tine și în versiunea nouă, pe care o vei admira indubitabil după efectuarea acestei operații!

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button