fbpx

MentorMe te invită la una dintre cele mai memorabile experiențe ale verii – MentorMe Forum | Ediția I

Asociația Obștească „MentorME” va organiza un forum offline destinat  tinerilor din Republica Moldova, cu vârsta cuprinsă până la 25 ani. Forum-ul va fi organizat în paneluri și workshop-uri interactive, în cadrul cărora vor fi abordate subiecte de maximă relevanță și actualitate pentru tinerii din Republica Moldova. Subiecte care vizează ghidarea și consilierea în carieră și formarea de networking.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La fel, în cadrul evenimentului organizat de către A.O. „MentorME”, tinerii vor avea posibilitatea să beneficieze gratuit de următoarele oportunități:

  • Informarea cu privire la oportunitățile profesionale valabile pe piața din Republica Moldova și ghidarea în obținerea profesiei dorite;
  • Schimb de experiențe și networking cu mentorii participanții Forumului;
  • Posibilitatea de a afla răspunsuri la unele întrebări ce țin de educație și carieră;
  • Oportunitatea de a discuta cu persoane competente în subiectele abordate și care pot furniza linii directorii valide și necesare pentru tinerii din Republica Moldova.

Participarea este gratuită pentru orice tânăr, te îndemnăm să aplici și să beneficiezi gratuit de această oportunitate inedită, prin înregistrarea la acest formular.

Cei mai implicați voluntari, mentees și mentori din comunitatea MentorMe vor fi premiați.

Evenimentul va avea loc la data de 14 August, 2021, ora 10:00, în cadrul Tekwill.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button