fbpx

Mai nou de Paște! Păstrează tradiția de a purta haine noi de sărbători și vino la Shopping MallDova pentru o tură de cumpărături

E primăvară, e multă lumină în jur, iar sărbătorile de Paște sunt tot mai aproape. Așa cum spune tradiția, e bine să începem pregătirile din timp, pentru că până la cea mai așteptată sărbătoare a primăverii totul trebuie să fie în ordine, locuințele curate, iar în dulap să avem pregătite haine noi.

În această perioadă ne reamintim de obiceiul învățat de la bunici, care spune că la Înviere este bine să porți o haină nouă, deoarece îți va aduce noroc. Și acum, dacă ai toate argumentele pentru a-ți reînnoi garderoba, ce poate fi mai plăcut decât o tură la cumpărături?

În această perioadă, la Shopping MallDova găsești piese vestimentare la prețuri avantajoase de la brandurile tale preferate. Magazinele îți pun la dispoziție oferte speciale și promoții pentru toate categoriile de produse, iar într-o atmosferă de sărbătoare, îți poți alege haine, încălțăminte, produse de îngrijire a tenului, accesorii, cărți și jucării pentru copii.

Iar pentru ca și micii vizitatori ai Shopping MallDova să se distreze și, centrul comercial dă start „Goanei după ouă”. La toate etajele centrului comercial vor fi lipite abțibilduri în formă de ouă pascale, pe care picii vor trebui să le caute, să se apropie la infodesk și să spună câte au numărat, iar drept recompensă vor primi câte o cărțulie de colorat.

 

Această primăvară este una diferită, dar la fel de frumoasă, însoțită de oferte speciale, reduceri și promoții avantajoase.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 079 772 342.

Articole asemănătoare

Back to top button