fbpx

Lămpi suvenire sau perne: Cum să alegi decorațiunile potrivite pentru fiecare cameră a locuinței?

Acasă e locul unde ne simțim cel mai bine, unde suntem înconjurați de oameni dragi și petrecem cele mai frumoase clipe. Un mare rol în transformarea unei locuințe pentru a avea acest sentiment sunt obiectele din jur, fiecare cu o anumită însemnătate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cu ajutorul decorațiunilor pentru case, precum ceasuri sau vaze, camerele capătă un farmec aparte. Este greu să-ți imaginezi o locuință fără obiecte decorative, de aceea trebuie să cunoști puțin despre cum să amenajezi fiecare cameră. Iată câteva idei pentru tine.

Camera de zi

Fiind un spațiu pentru toată familia, camera de zi cuprinde personalitatea întregii case. De aici nu trebuie să lipsească rafturi ingenioase pentru obiecte și cărți, suvenire, tablouri sau rame foto cu momentele preferate.

Desigur, în camera de zi pot fi amplasate lămpi de masă pentru un plus de lumină, o vază pentru flori sau plante, ori perne decorative pentru canapea, care vor face locul mult mai primitor. De exemplu, pentru colecționarii de vin, o masă de bar pe roți sau o cutie de depozitare a dopurilor de sticle și a deschizătoarelor este ideală.

Deoarece fiecare oaspete care va păși pragul casei va înțelege din decorul camerei de zi care sunt ocupațiile și interesele membrilor, este important să contribuie toți cu idei de amenajare.

Bucătărie

Bucătăria este o parte importantă a unei locuințe, unde petrecem deseori timpul cu familia. Decorațiunile pot da personalitate camerei, astfel încât să fie cât mai comodă pentru toți. Însă, acestea trebuie să fie mai ales funcționale, în special atunci când spațiul în bucătărie este mic.

Printre cele mai practice se numără rafturile și suporturile pentru prosoape, pahare și ingrediente, sau alte obiecte de bucătărie. Camera poate fi decorată și cu un ceas de perete, o vază pentru flori proaspete, un suvenir sau elemente mici, cum ar fi fructe și legume artificiale. Totul ține de creativitate și imaginație.

Baie

Pe lângă mobilier, accesoriile pentru baie oferă camerei confort și un aspect deosebit. Deoarece această încăpere este des utilizată și sunt mulți aburi, este recomandat ca accesoriile să fie practice și rezistente la șocuri și umezeală. Aici sunt utile deci decorațiuni precum suporturile de prosoape, săpun și pahare, dar și rafturi de baie pentru produsele de cosmetică și îngrijire personală.

Printre alte obiecte necesare se numără și oglinda, covorașul de baie sau perdeaua de duș. Bineînțeles, acestea trebuie să corespundă cu stilul băii, ca încăperea să arate cât mai bine. În plus, lumânările, lămpile aromate și aromatizatoarele vor crea o atmosferă plăcută și liniștitoare.

Dormitor

Deoarece în dormitor îți începi și îți închei ziua, această cameră trebuie să arate bine și să fie extrem de comodă, lucru ce poate fi realizat prin decorațiuni. O oglindă decorativă, un tablou liniștitor și fotografii sunt principalele accesorii utilizate pentru dormitor.

De asemenea, sunt utile lămpi de masă, un ceas deșteptător, pernuțe sau plante. Pentru un somn liniștit și odihna după o zi lungă, poți folosi aromele unor lumânări parfumate. Camera poate fi personalizată după preferințe și stilul de viață, însă cel mai popular în prezent este alegerea unor decorațiuni simple și moderne.

Decorează-ți casa așa cum dorești cu produse din magazinul Promstore.md,
unde găsești toate obiectele care îți fac viața mai ușoară zi de zi.
Descoperă acum oferta!

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button