fbpx

Ipoteca în 2020, merită să o iei?

Împrumutul ipotecar este un drept accesoriu, provenit din spațiul legislativ al Romei antice, păstrat și folosit pe larg și în prezent, fiind o modalitate comodă de a intra în posesia unui bun imobiliar, fie că e vorba despre o clădire, un teren sau o construcție în desfășurare. Totuși, mulți cetățeni sunt extrem de sceptici în a accesa un astfel de credit, deoarece există o preconcepție că este o metodă complicată și dificilă pentru a rambursa ulterior banii. 

Specialiștii Zoom Credit îți dezvăluie de ce un credit ipotecar în 2020 nu este un lucru de domeniul fantasticului.

Împrumutul ipotecar: calcul și raționament echilibrat

Visezi să-ți procuri o locuință, dar nu dispui de suficiente lichidități? Ești gata să renunți la chirie de dragul unui apartament sau al unei case care să-ți aparțină pe deplin? Îndreaptă-ți atenția spre un împrumut ipotecar, deoarece ai acum o oportunitate comodă și accesibilă. 

Compania Zoom Credit îți oferă 75% din valoarea apartamentului sau îți finanțăm achiziția acestuia, cu o contribuție din partea ta de minim 25%. Dobânda anuală efectivă a produsului creditar Zoom Ipoteca variază de la 29,24% până la 35,15%, iar rata dobânzii este fixă și constituie 20% anual sau 1,67% lunar. Comisionul de acordare este doar de 2%, iar cel de rambursare 5%.

Prin urmare, beneficiezi de sume accesibile și predictibile de rambursare, astfel încât să poți să-ți planifici bugetul disponibil și să știi exact care sunt condițiile de returnare. 

De ce o astfel de ipotecă îți este comodă? În primul rând este diferită față una acordată de o bancă, deoarece instituțiile bancare solicită doar venituri oficiale provenite dintr-o activitate profesională unică, pe când produsul Zoom Ipoteca îți oferă posibilitatea de a utiliza orice fel de finanțe rezultate din: chirii, activități freelance, hobby-uri și joburi part time. În plus, nu ai nevoie de acte suplimentare, zeci de adeverințe sau documente de confirmare.

Deci, dacă ai vârsta între 21 și 70 de ani, nu ai datorii scadente și ai o oarecare sursă de venit în ultimele 3 luni, atunci creditul ipotecar ți se potrivește de minune. Este ușor de accesat, nu vei fi presat de drumuri suplimentare și de controale interminabile, iar bunul tău va fi în deplina ta uzanță, fără intervenții străine.

Totodată, în ciuda acestui an complicat, ratele de dobândă și comisionale sunt la fel de accesibile ca și anterior, deci nu vei fi împovărat excesiv cu taxe ascunse de care să nu fii informat. Astfel, dacă ai ales deja bunul imobiliar și ai decis să ți-l dorești cu adevărat, atunci optează pentru un credit ipotecar de la Zoom Credit, completează cererea online și primește banii de care ai nevoie, economisindu-ți resursele de timp și de energie. 

Nu uita, cu Zoom Credit ai bani rapizi și produse creditare avantajoase, dar și posibilitatea de a-ți păstra curată istoria creditară. Ce poate fi mai comod de atât?

Zoom Credit – comod, rapid și eficient!

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button