fbpx

Întinerește-ți tenul și menține-l mereu sănătos! Apelează la Clinica Alter-MED și beneficiază de un lifting facial endoscopic

Știai că semnele de îmbătrânire ale feței încep să fie vizibile cu mult înainte de 35 de ani? Tocmai de aceea e timpul să te gândești la niște proceduri de întinerire a pielii care îi vor îmbunătăți elasticitatea și îți vor dărui tinerețea pierdută.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În medicina estetică apar tot mai multe metode și tehnici noi de îmbunătățire a aspectului. Una dintre aceste metode inovaționale este liftingul facial endoscopic – procedură non-chirurgicală de ridicare endoscopică a țesuturilor feței sau eliminare a pielii în exces, de reglare a formei feței și de eliminare a ridurilor.

În ce constă procedura de lifting facial nechirurgical?

Metoda constă în realizarea câtorva incizii mici de aproximativ un cm lungime, prin care este introdus un endoscop și, astfel, se fac niște corecții la nivelul țesăturilor care și-au pierdut elasticitatea. Se aplică această procedură treimii superioare și medii a feței. Datorită unor tehnici de incizii endoscopice, această operație de lifting nechirurgical a căpătat o popularitate enormă, atât în rândul vedetelor ce nu vor să demonstreze că au apelat la tehnici de rejuvenare, cât și în rândul pacienților ce-și doresc o operație estetică minim invazivă.

La final, chirurgul plastician va face suturi, la care de obicei se utilizează fire resorbabile, și va aplica bandaje pe față. Este foarte importantă respectarea igienei în zona operată, conform indicațiilor doctorului, pentru a evita apariția infecțiilor.

De ce să apelezi la lifting facial endoscopic?

După ce ai făcut cunoștință cu noua tehnică de lifting facial, acum e timpul să afli care sunt principalele avantaje de care vei beneficia după această procedură de întinerire:

  • Vei reveni la forma feței pe care ai avut-o în tinerețe datorită „ridicării” țesuturilor subcutanate;
  • După această operație minim invazivă vei putea să combini alte proceduri de întinerire care nu vor afecta rezultatele pe termen lung ale liftingului facial nechirurgical;
  • Nu vei avea nicio cicatrice vizibilă în zona feței;
  • Vei avea o piele netedă și fără riduri longitudinale;
  • Vei scăpa de efectul ochilor obosiți și nu vei mai avea pungi sub ochi;
  • Te vei bucura de rezultate pe termen lung de până la 10 ani;
  • Recuperarea după operația de lifting facial este rapidă și fără dureri.

Toate aceste avantaje te vor ajuta să-ți îmbunătățești viața personală și profesională. Astfel îți vei reîntoarce și încrederea în propria persoană, iar frica de îmbătrânire prematură nu va mai fi o temă interzisă în cercul tău de cunoștințe.

Cât costă un lifting facial endoscopic?

După cum ai aflat, liftingul facial endoscopic este o procedură minim invazivă și nu implică intervenții chirurgicale suplimentare ca liftingul facial tradițional. Și totuși, prețul acestei proceduri variază în funcție de zona pe care dorești să o îmbunătățești. Corecțiile zonelor frontală și temporală au prețuri diferite, din acest motiv ar fi bine mai întâi să consulți un doctor estetician și să decideți împreună ce fel de lifting facial endoscopic ți s-ar potrivi mai bine.

Dacă nu știi la ce clinică estetică să apelezi ca să beneficiezi de o procedură de lifting facial endoscopic, atunci îți recomandăm cu încredere clinica de Medicină Estetică și Chirurgie Plastică Alter-MED. Echipa clinicii este alcătuită din profesioniști cu o experiență vastă în chirurgie estetică și execută mai multe tehnici, astfel încât fiecare pacient să obțină un rezultat maxim. Profesionalismul intervenției chirurgicale te va uimi. Sună la 022 58 98 22 pentru programare și întoarce timpul înapoi!

P.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button