fbpx

Ia-ți internet acasă și ai net mobil nelimitat, gratuit pe viață!

Net mobil nelimitat gratuit pe viață? La Moldtelecom totul este posibil!

Nu ne mai imaginăm viața fără internet! În special pe timp de vară, când îți poți lua calculatorul și crea propriul birou oriunde vrei: la natură, la piscină sau la bunei. Profită de oferta Net mobil nelimitat, gratuit pe viață și lucrează la distanță, oriunde te-ai afla.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Alege abonamentul Internet Acasă cu viteza de la 300 Mbps, până la 1000 Mbps și primești un abonament de internet mobil nelimitat gratuit pe viață, cu rețele sociale nelimitat, începând cu 140 de lei lunar. Iar dacă vrei să primești și un modem Wi-Fi 4G+ inclus, alege abonamentul Internet Acasă cu Net mobil nelimitat, gratuit pe viață, începând cu 200 de lei lunar.

Echipa Moldtelecom te conectează rapid și îți aduce echipament de ultimă generație

Sună acum la 1180, iar echipa Moldtelecom te conectează în doar 24 de ore. Și asta nu este tot! Pentru o acoperire perfectă în orice colț al casei, îți va aduce cel mai performant echipament Wi-Fi.

Beneficiază acum de ofertă!

Oferta este limitată! Comandă acum direct pe moldtelecom.md. Promoția este valabilă pentru abonații noi și existenți (cu perioada contractuală expirată).

Moldtelecom – Un singur operator pentru a le face pe toate!

 

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button