fbpx

foto, video | Parcul Valea Morilor „se schimbă la față”. SEBO a instalat 5 pubele pentru colectarea deșeurilor animalelor

Nu doar locuitorii Chișinăului au nevoie de confort și ambianță plăcută atunci când se plimbă prin parcurile capitalei. Animalele lor de companie sunt o grijă aparte și pentru că nu toată lumea se gândește la ele, SEBO a decis să ia atitudine.

Dat fiind faptul că simbolul companiei îl reprezintă renumitul motan SEBO, compania și-a propus să realizeze câteva proiecte, direcționate în suportul animalelor de companie. Printre acestea se numără și o inițiativă dedicată patrupezilor din oraș.

Cinci pubele moderne și practice (dotate cu 20.000 de pungi biodegradabile), pentru colectarea excrementelor de animale, au fost instalate în parcul „Valea Morilor”. Nu este ceva know-how, pubelele sunt foarte ușor utilizable.

De ce a fost realizat acest proiect? Răspunsul e simplu: pentru confortul tuturor, spune compania.

„Responsabilizarea socială este cheia ce a determinat inițierea acestui minunat proiect, care, cu timpul, se va extinde (suntem siguri de asta). Mari mulțumiri aducem administrației parcului, care a fost doar PRO unor astfel de inițiative, ceea ce ne bucură!”, menționează directorul general al O.C.N. SEBO CREDIT S.R.L., Sergiu Sobuleac.

Compania nu se oprește aici cu implementarea proiectului. Motanul SEBO este în căutare de noi locații, pentru promenade cât mai confortabile.

Promenade mai ALTFEL, cu SEBO!

P.S. Dar tu, prietene, în ce sector consideri că ar fi bine să mai amplasăm astfel de pubele?

Articole similare

Back to top button
Close