fbpx

foto | Simți nevoia să evadezi din cotidian? Procedurile SPA sunt mereu o idee bună

Viața este uneori atât de agitată, încât uităm să luăm o pauză. Din acest motiv și vizitele la un salon de frumusețe sau spa le păstrăm doar pentru ocazii speciale, sau le evităm complet. Însă, este important să realizăm beneficiile unei zile petrecute la spa pentru starea noastră de sănătate, cât și efectele pozitive asupra dispoziției.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Atunci când stresul și oboseala te copleșesc, nu e mai bine să-ți acorzi o zi la un salon spa în Chișinău doar pentru tine? O zi în lux și relaxare îți va încărca bateriile și vei putea reveni la activitățile zilnice cu mai multă energie.

Vizitele regulate la un centru spa pentru tratamente de relaxare și frumusețe te pot ajuta să faci față mult mai ușor stărilor de stres din viața de zi cu zi. Iar procedurile cele mai benefice în sensul dat, pe care le poți încerca la centru wellness Aquaterra, sunt:

Masajul Suedez

Masajul este una dintre cele mai populare proceduri SPA, iar cel suedez rămâne a fi alegerea de top pentru iubitorii de tratamente balneare. Acest tip de masaj este bine cunoscut pentru beneficiile sale uimitoare de ameliorare a stresului. Datorită alunecărilor, frământărilor, atingerilor, vibrațiilor și loviturilor încrucișate efectuate de terapeut, tensiunea musculară se va diminua semnificativ. Efectele masajului suedez au fost studiate pe scară largă și s-a dovedit că o ședință de 45 de minute scade nivelul hormonilor de stres din corp.

Masajul cu pietre calde

Unul dintre cele mai popularizate tratamente balneare, care are aceleași beneficii ca masajul suedez, cu adăugare de pietre calde. Ideea constă în faptul că pietrele încălzite ajută la relaxarea mușchilor și reduc inflamația acestora, stimulează sistemul nervos, scad tensiunea arterială și intensifică circulația sângelui. Rocile sunt puse în locuri de presopunctură, astfel ușurând tensiunea mușchilor când sunt masate. Drept alternativă, poți opta pentru masajul cu scoici fierbinți, care are același efect benefic și la fel disponibil la centrul spa din Moldova, Aquaterra.

Împachetare cu ciocolată

Această tehnică valoroasă de masaj este realizată cu utilizarea unei compoziții speciale, pe bază de ciocolată naturală. Efectele pozitive ale acesteia se datorează compoziției fructelor de cacao, bogate în proteine, săruri minerale, fier, fosfor și calciu. În timpul procedurii, corpul este acoperit cu un strat de ciocolată delicat și cald, iar ca urmare vei simți un sentiment de euforie, satisfacție și integritate. Totodată, datorită faptului că pielea este hidratată și hrănită cu substanțe folositoare, aceasta va fi mai catifelată, mai predispusă la regenerare. După ședință, te va însoți o ușoară aromă de ciocolată pentru o perioadă mai lungă de timp.

Procedurile faciale

Chiar dacă sunt percepute doar ca tratamente de înfrumusețare, combinația dintre mișcările de masaj și uleiurile aromate face ca procedurile faciale să te ducă într-o stare de euforie. Produsele utilizate în timpul ședinței te vor ajuta să scapi de problemele cu pielea, iar atingerile delicate ale terapeuților vor ușura tensiunea din mușchii feței și te vor lăsa să te simți relaxat și în largul tău. La Aquaterra SPA din Chișinău, procedurile faciale sunt incluse în ritualul spa Răsfăț absolut, care mai conține peeling corporal, împachetare, masaj corporal, jacuzzi și ceai din ierburi.

Sauna și alte proceduri hidro

Știai că sauna finlandeză, pe lângă întărirea imunității, ajută la ameliorarea stresului. Totodată, temperatura înaltă din saună relaxează mușchii corpului, îmbunătățește circulația sângelui și stimulează eliberarea de endorfine. Endorfinele sunt neuromediatori ce îți induc starea de bine, de mulțumire și confort.

Pe lângă saună, aceleași efecte benefice îl au băile romane și hammam-ul turcesc. Recomandăm să le încerci pe toate, întrucât experiența este diferită, dar rezultatul la fel de satisfăcător. Vei reuși să scapi de toxinele din organism,să  cureți pielea și să ajungi într-o stare de liniște interioară. Toate trei tipuri de proceduri sunt disponibile la Aquaterra Wellness & SPA.

Ritmurile în care trăim ne fac să uităm despre propria persoană. Astfel, ajungem în stări de încordare permanentă și depresivitate, ceea ce are un impact negativ asupra calității vieții. Prin urmare, nu trebuie să uiți că uneori ai nevoie de relaxare și momente pentru reîncărcarea bateriilor. Procedurile SPA sunt o bună soluție în acest sens, întrucât aduc beneficii atât pentru starea fizică, cât și cea psihică a organismului.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button