fbpx

foto | Cele mai bune activități de primăvară: Călătorii sau Reparația casei. Cum organizezi finanțele pentru ele

Vrei să-ți începi primăvara aceasta cu activități interesante precum călătorii sau reparația casei, însă resursele tale financiare sunt limitate? Nu e nevoie să îți faci griji, poți merge în vacanța la care visezi demult sau poți începe chiar acum lucrările de reparație ale casei, deoarece ai posibilitatea de a lua credite online urgente, doar cu buletinul. Mai simplu de atât nici nu poate fi! Credit Ușor îți oferă posibilități nelimitate, fără a ieși din casă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Fie că vrei să faci anumite schimbări în casa ta, fie că vrei să te bucuri de o vacanță frumoasă împreună cu familia sau partenerul de viață, poți să iei un credit online fără gaj. Îl poți folosi pentru viitoarele călătorii de vară sau pentru a achiziționa materialele necesare reparației din locuința ta. Acum, apare întrebarea, de ce ai nevoie pentru a beneficia de acest credit? Ai nevoie de un telefon sau laptop conectat la internet, card bancar în MDL în caz că vrei să primești banii direct pe el și buletinul de identitate. Accesează site-ul www.creditusor.md și completează formularul de aplicare. După ce vei expedia cererea de credit, aceasta va fi analizată de experții creditari și timp de 15 minute, după aprobare, banii solicitați vor fi transferați direct pe cardul tău, chiar în aceeași zi.

Cu Credit Ușor îți organizezi finanțele mai simplu ca niciodată! Ai posibilitatea de a solicita un credit de până la 100 000 lei, perioada de rambursare fiind de până la 48 luni. Astfel, compania Credit Ușor te încurajează în orice situație în care ai nevoie de bani, iar specialiștii de aici vor alege produsul care ți se potrivește cel mai bine. Ba mai mult, pentru achitarea împrumutului se acceptă toate sursele de venit de care dispui (salarii, venituri din transferuri de peste hotare, venituri din chirii, venituri din activități de întreprinzător).

În acest sens, Credit Ușor este unul din cele mai rezonabile servicii de creditare online din Moldova,  lansat în scopul facilitării accesului la finanțare într-un mod cu adevărat ușor, rapid și comod. Nu îți rămâne decât să alegi suma de care ai nevoie, între 1000 și 100 000 lei, să indici perioada de rambursare, de la 2 luni până 48 de luni și vei vedea instant rata lunară fixă, fără comisioane ascunse și plăți suplimentare. După cum am menționat și mai sus, răspunsul de acordare îl vei obține în 15 minute, iar ulterior poți primi banii pe card la oricare bancă comercială din țară sau în numerar pentru creditele ce nu depășesc suma de 10.000 lei.

Cu Credit Ușor, cheltuielile din primăvara aceasta nu mai sunt o problemă. Află mai multe despre ce înseamnă produse de creditare și cum poți obține un credit online în Moldova la 022 999 960 / 068 999 960 sau fă-ne o vizită la oficiul nostru de pe bd. Moscova 1/1, din Chișinău. Acum ai șansa să-ți faci primăvara aceasta mai frumoasă!

Poți solicita până la 100 000 lei, perioada de rambursare fiind de până la 48 luni, deci poți apela la compania Credit Ușor în orice situație de criză financiară din viața ta, și specialiștii de aici vor alege produsul care ți se potrivește cel mai bine. Un avantaj important pentru tine este faptul că pentru achitarea împrumutului se acceptă toate sursele de venit de care dispui (salarii, venituri din transferuri de peste hotare, venituri din chirii, venituri din activități de întreprinzător).

Lasă orice dubii deoparte! Credit Ușor este unul din cele mai rezonabile servicii de creditare online din Moldova,  lansat în scopul facilitării accesului la finanțare într-un mod cu adevărat ușor, rapid și comod.

Așadar, ai la dispoziție cel mai eficient și sigur serviciu de finanțare online și iată de ce. Poți beneficia de credite doar cu buletinul în Moldova pentru orice tip de nevoi, fără timp pierdut pe drumuri sau în cozile interminabile din bănci. Procedura este simplă – alegi suma de care ai nevoie, între 2000 și 100 000 lei, indici perioada de rambursare, de la 2 luni până 48 de luni și vei vedea instant rata lunară fixă, fără comisioane ascunse și plăți suplimentare. De ce ne mândrim cu procesul operativ? Răspunsul de acordare îl vei obține în 15 minute, iar ulterior poți primi banii pe card la oricare bancă comercială din țară sau în numerar pentru creditele ce nu depășesc suma de 10.000 lei! Rapid și clar!

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button