fbpx
În trend

foto | August – luna vacanțelor, dar și a furturilor din locuințe. Trei reguli de aur recomandate de BERCUT pentru siguranța casei tale

E august, luna celor mai multe vacanțe peste hotarele țării și, totodată, perioada perfectă pentru hoți să dea buzna în casele fără stăpâni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pentru ca locuința ta să nu devină pradă ușoară pentru răufăcători, compania de securitate Bercut recomandă respectarea a 3 reguli esențiale:

  1. Excludeți postările din vacanță de pe rețelele de socializare și evitați să afișați chek-inurile ce indică locația curentă. Puteți posta pozele și filmulețele după întoarcerea acasă, iar acestea să fie însoțite de comentarii care să exprime clar revenirea acasă. Aveți grijă să nu postați poze cu acte care au data de plecare și cea de întoarcere.
  2. Fiți prieteni cu vecinii. Criminalitatea tinde să fie mai mică în comunitățile strânse, deoarece vecinii sunt mai predispuși să fie vigilenți unul pentru celălalt și pot observa cu ușurință un străin.
  3. Instalați un sistem de semnalizare. Este cea mai sigură soluție pentru a vă proteja bunurile și propria viață. Chiar și în absența dvs., sistemul de alarmă vă va alerta în cazul unei vizite neașteptate. Același semnal îl vor primi și echipajele de intervenție rapidă care vor acționa prompt! Niciun hoț nu se va aventura la următorul pas, când va descoperi că obiectul are sistem de alarmă.

Pentru mai multe informații cu privire la opțiunile de securizare a locuinței, accesați www.bercut.md.

Vă dorim o vacanță minunată alături de cei dragi și o revenire plăcută acasă.

Bercut, mereu alături!

Articole asemănătoare

Back to top button