fbpx

foto | Ai decis deja cum îți decorezi casa de sărbători? Cinci idei pentru a adăuga farmec locuinței tale de Crăciun

Atmosfera magică de Crăciun și Revelion se naște din tot ceea ce ne înconjoară. Ca să simți spiritul sărbătorilor de iarnă, an de an îți decorezi casa cu ghirlande, jucării și beteală. Așadar, în ajunul sărbătorilor venim cu 5 idei creative de decor. Ia-ți carnețelul și notează ce îți trebuie, astfel încât să ai lista de cumpărături gata și să găsești tot de ce ai nevoie într-un singur loc – la METRO Cash and Carry Moldova. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

  1. Decorațiuni pentru masa de sărbătoare

Unde se adună toată familia de Crăciun? Bineînțeles că la masa de sărbătoare. Pe lângă bucatele delicioase, e nevoie și de câteva decorațiuni pentru aceasta. Ele vor da tonul sărbătorii și vor reflecta energia emoțiilor pozitive. Pentru început, trebuie să alegi o combinație perfectă de nuanțe. Fețe de masă de culori clasice, de exemplu alb și roșu, șervețele cu accente aurii sau argintii, suporturi pentru lumânări și micile decorațiuni cu glitter – niciun element nu trebuie să lipsească de pe masa festivă.

  1. Decorațiuni pentru living

După ce ai aranjat masa de sărbătoare, nu uita și de living. Acolo se vor face comod invitații tăi după ce vor savura meniul de Crăciun. Prima piesă de rezistență în sufrageria ta este indubitabil canapeaua. Poți să-i adaugi puțină atmosferă, așezând câteva perne decorative. Ele vor crea confortul necesar pentru odihna plăcută și de calitate a musafirilor tăi.

Păturile pentru pat pot servi, în egală măsură, drept decorațiune pentru canapea. Alege pături cu tematica Crăciunului și simte-te confortabil și relaxat alături de cei dragi.

Evident, nu poți uita de beteliile argintii și brăduțul ecologic pe care să îl plasezi lângă șemineu, astfel încât să completezi cu succes decorul de sărbătoare.

  1. Decorațiuni pentru bucătărie

După ce ai decorat livingul, vino cu noi la bucătărie și vezi ce îi lipsește ca să fie un loc și mai primitor pentru oaspeții tăi. Poți ornamenta ferestrele cu câteva crenguțe bogate de brad. Mirosul proaspăt de cetină și culoarea lor verde îți vor aduce o stare de bine în suflet atunci când vei găti pentru cei dragi. Nu uita de prosoape de bucătărie, betelii aurii sau argintii și ghirlande.

  1. Decorațiuni pentru dormitor

În camera în care dormi trebuie să-ți creezi o atmosferă relaxantă și plăcută. Îți va fi destul de simplu dacă te vei ține cont de culorile Crăciunului. Astfel, alege lenjerie de pat de nuanțe tradiționale, de exemplu, roșu în combinație cu alb și câteva imprimeuri verzi, simple, dar rafinate. Așa vei putea obține o atmosferă de poveste. Un set de lenjerie de pat ales cu grijă și pe placul tău poate face diferența atunci când dorești să ai un somn dulce și odihnitor în perioada vacanței de iarnă.

  1. Decorațiuni pentru baie

Da, da, ai înțeles corect! De Crăciun poți decora și camera de baie. Pune câteva lumânări aromate în jurul căzii, decorate și ele cu câteva betelii mici. Pregătește-ți și prosoape de baie în culorile Crăciunului, pune-le pe rafturi sau pe câteva cârlige decorative chiar lângă lavoar sau cadă.

Decorațiunile pentru sărbătorile de iarnă trebuie alese cu grijă, dar și cu dispoziție bună. La METRO găsești un sortiment larg de decorațiuni pentru curte, casă, dar și textile pentru bucătărie și dormitor.

Vino să-ți planifici Crăciunul ca-n povești alături de echipa METRO!

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button