fbpx

Fii mai aproape de cumpărăturile tale cu portofelul Paynet!

Digitalizarea serviciilor și a plăților online a devenit un mecanism perfect, comod, rapid și eficient pentru persoanele care efectiv nu au timp să stea în rânduri pentru a achita orice fel de plăți pentru servicii comunale sau pentru transferuri bancare. Care sunt avantajele unui astfel de produs financiar și de ce este momentul oportun să îți deschizi un astfel de cont, află dintr-un material oferit de echipa Paynet.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

1. Un portofel eletronic – o economie de timp considerabilă

Poți acum să achiți facturi și să efectuezi plăți la partenerii Paynet direct din portofel, fără să mai mergi la oficiul poștal sau la bancă. Deci, vei avea mai mult timp de ales și nu vei mai sta în cozi interminabile, numărând sumele necesare de câteva ori.

2. Ai o evidență a bugetului utilizat

Din ce în ce mai multă lume pune accentul exclusiv pe educația financiară, pe monitorizarea atentă a finanțelor utilizate, inclusiv atunci când fac shopping. Și pentru că vrei să ții cont de orice achitare online pe care o realizezi, portofelul virtual îți permite să duci evidența și să observi în care segmente cheltui mai mult sau mai puțin. Acest lucru te poate ajuta, pe termen lung, să economisești sau să găsești alternative la anumite cumpărături.

3.    Ai o logare rapidă și sigură

Un procesator de plăți online vine la pachet cu mecanisme de siguranță online, de aceea te loghezi exclusiv cu PIN sau cu amprenta personală, ceea ce îți permite să ai finanțele în siguranță, iar accesul față de terți să fie restricționat.

4. Ai reduceri la parteneri

Procesatorul de plăți Paynet îți oferă posibilitatea de a obține cashback de la partenerii Paynet, care îți vor oferi reduceri considerabile la fiecare tranzacție efectuată. În acest fel, nu doar plătești comod, sigur, ci mai faci și economie.

5. Poți primi transferuri oriunde în țară, doar cu numărul de telefon

Nu mai rămâi în lipsă de bani, indiferent de situație, deoarece poți primi transfer Paynet direct pe telefon, de la orice cont bancar din țară sau de peste hotare.

Creează-ți propriul portofel electronic, gestionează online finanțele tale și descoperă oportunitățile oferite de compania Paynet.

Paynet – un altfel de internet banking!

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button