fbpx

Festivalul Au Gust: Concert cu nuanțe populare, reggae și folk. Când va avea loc și cine este invitatul special

Cu pași mici, dar siguri Festivalul Strugurilor Timpurii „Au Gust” a ajuns la ediția a 4-a. An de an, ediție după ediție, inima Durleștiului adună tot mai mulți iubitori de struguri, dar și persoane dornice de o schimbare în agricultură, și de a dinamiza localitatea prin activități culturale. Festivalul reunește cultura cu agricultura. O selecție de producători de struguri, dar și alte produse de sezon și artizanale vă vor aștepta în fața Casei de Cultură de la ora 10:00 până la 16:00.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Începând cu ora 16:00 organizatorii vă invită să să descoperiți spiritul Festivalului Strugurilor Timpurii la un concert live cu nuanțe populare, reggae și folk în cinstea deschiderii Festivalului, cu invitatul special: Frate Gheorghe.

În parteneriat cu Ministerul Subculturii, organizatorii au pregătit un concert live cu nuanțe populare, reggae și folk cu:

Maria Tiscenco

Ana Granaci

Oxana Craciun

Invitat special – Frate Gheorghe

Cand și unde?

Ediția cu numărul patru a festivalului se va desfășura în perioada 15 și 22 august 2021. La fel ca la edițiile precedente, evenimentul va începe la ora 10:00 în fața Casei de Cultură din Durlești.

Programul festivalului anunță două concerte, unul pe 15 august la ora 16:00, iar al doilea pe 22 august la ora 17:00, urmat de proiecția de film „Gradina Sovietică” de Dragoș Turea.

Ediția a IV-a se desfășoară în parteneriat cu Construct Depo, Primariei or. Durlesti, a Consiliului Local Durlești cât și a Institutului Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare.

Cu sprijinul sponsorilor și partenerilor noștri barter – Casa de Cultură Durlești,  ProSănătate, Ministerul Subculturii, Moldox, Galeria OU, Benjamin Moore, Moldpresa – Librarius, Roua Stelară, Nicolae Pojoga, Agrici Wine, Rifero, Viorica Cosmetic, Eco Recycling, Eco-digital.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button