fbpx

De Valentine’s Day, spune „I Love You” în felul tău împreună cu Enter

Cât de frumos e să iubești? Prinzi aripi, vezi lumea în culori și trăiești din plin fiecare moment în compania jumătății tale. Îndrăgostiții din toată lumea știu că una dintre cele mai frumoase zile în care celebrăm dragostea este Valentine’s Day. De Ziua Îndrăgostiților totul în jur e plin de iubire, zâmbete, inimioare, flori și multe cadouri.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În ajunul sărbătorii, toți caută daruri pentru omul drag. Dacă și tu vrei să-ți surprinzi iubitul sau iubita, ai dat peste articolul de care ai nevoie. Astăzi, pe lângă flori și ciocolate, este la modă să dăruiești lucruri practice și utile. Cel puțin asta am descoperit noi, cei de la Enter – experți în tehnică și electrocasnice, dar și în cadouri pentru orice ocazie, inclusiv Valentine’s Day. Nu o să te complicăm cu idei despre cum să alegi daruri după Feng Shui, astre sau timpul de afară. Îți povestim scurt pe doi ce, cum și unde să cauți pentru a avea o sărbătoare deosebită.

Între timp, te îndemnăm să afli cum se sărbătorește Ziua Îndrăgostiților în Moldova, dar și ce cadouri aleg îndrăgostiții de la noi.

Cadouri pentru EL: Arată-i cât de bine îl cunoști!

Se consideră că femeile nu se prea pricep la surprize de Ziua Îndrăgostiților. Ele ar alege cadouri prea siropoase sau sunt prea „grijulii”, oferind în dar ciorapi sau spumă de ras. Asta-i modă veche! Noi optăm pentru cadouri moderne, care cu siguranță vor fi apreciate de orice bărbat, fie el sportiv, om de afaceri, gamer sau traveler înrăit.

Știm că este greu să alegi cadouri pentru un bărbat care are de toate. Dar există o formulă simplă de tot: atrage atenția la hobby-urile și ocupațiile sale. De exemplu, laptopul Asus X512DA poate deveni cel mai bun „prieten” pentru un bărbat care lucrează în oficiu, navighează pe Internet sau iubește să privească filme și clipuri video pe Youtube. La Enter ai cele mai originale cadouri pentru EL, ca să-i spui „Te iubesc” într-un mod cât mai creativ.

Cadouri pentru EA: Surprinde-o plăcut, cu un dar din suflet!

Să alegi cadouri pentru EA e și mai dificil. Poți merge pe varianta clasică și întreba ce își dorește, dar asta deja nu va mai fi surpriză. Fii atent la indicii, ocupații sau pasiuni. Toate te pot ajuta să-ți surprinzi aleasa și să organizezi cel mai frumos Valentine’s Day, deoarece nu în zădar se spune că dacă îți faci femeia să zâmbească, luminează totul în jur.

De exemplu, știai că iPhone 11 este în TOP 10 cele mai populare căutări pe Google în 2019. Nu ar fi un indiciu, da oricum merită să iei în considerare acest fapt. Un iPhone de Ziua Îndrăgostiților este întotdeauna o alegere bună, fii sigur de asta! Te sperie prețul sau crezi că ar putea să nu fie original? La Enter poți fi liniștit de ambele. Avem și preț de sărbătoare și garanția calității, fiind Apple Authorised Reseller în Moldova.

Daruri pentru amândoi: Un singur cadou – fericire dublă

Dacă sunteți de nedespărțit și petreceți tot timpul împreună, soluția perfectă este să alegeți un cadou pentru cuplu. Aici variante sunt multe, unii aleg să meargă în călătorii, la concerte, la teatru, la cinema sau, mai simplu… puteți să petreceți timpul frumos, acasă, alegând un cadou care să vă aducă confort tot anul împrejur.

Hai să te ajutăm cu o idee simplă de realizat, dar tare cosy! Dați comandă de sushi, fructe și o șampanie bună, acomodați-vă pe canapea și porniți filmul preferat. Dar nu pe televizorul vechi, ci pe unul nou-nouț, cum ar fi cel mai popular model de Smart TV – Samsung UE43NU7090UXUA – cadoul perfect pentru cuplurile pasionate de cinema. Dar asta nu e tot! Ca să aveți hainele fresh a doua zi, înainte de a privi filmul e suficient să setați programul pe noua voastră mașină de spălat rufe LG F12B8WDS7. Aceasta va avea grijă să vă curețe hainele în timp ce veți petrece o seară romantică în doi.

Cadoul meu – alegerea ta!

Iar dacă nu vrei să dai greș cu darul sau vrei să-i oferi libertatea alegerii iubitei sau iubitului tău, cea mai bună soluție poate fi un GIFT CARD. Certificatele cadou au devenit una dintre cele mai originale soluții de a face surprize plăcute celor dragi, fiind sigur că nu o vei da în bară. Mai nou, în rețeaua Enter poți oferi Gift Card-uri în sumă de 500, 1000 și 2000 de lei cu ocazia Zilei Îndrăgostiților sau oricare altă sărbătoare.

Iar cel mai important, la atâtea idei de cadouri, cum să nu avem reduceri de sărbătoare. La Enter, cel mai mare store de produse electronice și electrocasnice, ai parte de cele mai avantajoase PROMOȚII la cadouri pentru îndrăgostiți. Poți alege smartphone-uri, laptopuri, gadgeturi smart, electrocasnice sau aparate de îngrijire personală, așa că nu îți rămâne decât să intri în orice magazin Enter, sau pe enter.online, ca să-ți faci plinul cu daruri de Valentine’ s Day.

Și încă ceva! Pentru pasionații de smartphone-uri Samsung, cel mai nou telefon mid-range, Samsung Galaxy A51, deja poate fi precomandat în magazinele Enter. Vorba ceea, mai bine oferi un cadou bun mai târziu, decât niciodată. Fii cu ochii pe paginile noastre de Instragam și Facebook pentru a afla primul noutățile.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button