fbpx

Cum obții calificările/diplomele Cambridge în Moldova: Patru motive să alegi Liceul Heritage

Vrei să alegi și să combini materiile de studiu așa cum îți dorești, dar și să ai acces la universitățile de top ale lumii? Atunci nu trebuie să faci o școală de magie ca „Hogwarts”-ul lui Harry Potter, ci doar să aplici la Liceul Heritage din cadrul Școlii Internaționale Heritage – singura Școală Cambridge din Moldova.

Acesta este un liceu unic, care urmează parcursul Cambridge și oferă elevilor o educație de talie mondială. Absolvenții Liceului Heritage obțin calificările/diplomele „AS & A Level”, introduse în premieră în Republica Moldova și recunoscute la nivel global.

„Cambridge International A Level” este un curs de doi ani, programul fiind destinat elevilor din clasele a XI-a și a XII-a, cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani. Absolvenții susțin examenele „A Level”, obținând astfel calificările/diplomele Cambridge, acceptate în toată lumea.

Iată tot ce trebuie să știi despre aceste diplome internaționale, care îți deschid ușile universităților de top cu viteza „magiei”:

Acces la 1400 de universități

„AS & A Level” sunt calificări/diplome internaționale Cambridge, care îți oferă o pregătire excelentă pentru admitere și studii în universitățile din Moldova, dar și în cele din întreaga lume. În cadrul acestui program îți dezvolți abilitățile necesare pentru învățământul superior, având posibilitatea de a-ți continua studiile în peste 1400 de instituții din 195 de țări, inclusiv la universități de top ale lumii.

Curriculum flexibil

Nu-ți mai dorești discipline obligatorii, care nu au tangențe cu personalitatea și viitorul tău? Curriculumul „Cambridge International AS & A Level” este flexibil și îți oferă șansa de a alege și a combina materiile. Totul este posibil datorită varietății de 55 de materii, potrivite pentru a urma un curs amplu de studiu sau a te specializa într-un anumit domeniu. În funcție de cariera pe care ți-o dorești, profesorii te vor îndruma să alegi materiile esențiale și pe cele adiționale recomandate.

Studii exclusiv în limba engleză

La Liceul Heritage te simți de parcă te-ai afla deja la studii în străinătate, deoarece mediul de instruire este exclusiv în limba engleză. Astfel, obții mai multe oportunități pentru studii universitare și o carieră de vis. De asemenea, aici nu susții examenele naționale de Bacalaureat, ci doar examenele „A Level”, care îți asigură calificările/diplomele Cambridge recunoscute la nivel global.

Dezvoltarea abilităților

Dacă vrei să poți lua decizii sigure, să-ți argumentezi opiniile și să ai o gândire independentă încă de pe băncile școlii, atunci programul „Cambridge International AS & A Level” îți dezvoltă toate aceste abilități. Mai mult, vei dobândi cunoștințe și competențe în gestionarea și evaluarea diferitelor tipuri de surse de informații, gândirea logică și prezentarea argumentelor coerente, conținutul aprofundat al materiei studiate și formularea judecăților. De asemenea, vei deveni încrezător, responsabil și inovator.

Pentru a beneficia de aceste oportunități, înscrie-te pentru anul academic 2021-2022 la Liceul Heritage din cadrul Școlii Internaționale Heritage. Procesul de admitere se va desfășura până în septembrie, însă îți recomandăm să aplici din timp, până la sfârșitul lunii martie. Fiecare candidat va avea parte de un interviu personalizat, dar și de asistență în orientarea profesională.

Pentru alte informații și întrebări, contactează Liceul Heritage la numărul de telefon +37362022210 și pe adresa de e-mail info@heritage.md.

Alege singura Școală Cambridge din Moldova!
Aplică aici: www.heritage.md/ro/admissions/

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 079 772 342.

Articole asemănătoare

Back to top button