fbpx

Cu noile abonamente Moldtelecom comunici cu cei dragi, cât e toamna de lungă

Toamna de regulă, este anotimpul care inspiră și ne face și mai creativi. Pentru că suntem extrem de generoși, am pregătit și de data aceasta cele mai avantajoase oferte, atât pentru clienții noi, cât și pentru cei existenți!

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acum e momentul perfect să treci cu numărul tău de mobil de la alt operator la Moldtelecom și obții tocmai 50% reducere la orice abonament pe care îl alegi. O ofertă perfectă pentru a începe anul de învățământ cu dreptul!

Alege Smart!

La doar 60 lei lunar primești: minute nelimitat în rețeaua fixă și mobilă Moldtelecom, 500 minute naționale, 25 GB trafic internet, 100 SMS naționale și bine înțeles, rețele sociale nelimitat. Iar dacă vrei și mai mult trafic internet optează pentru abonamentul Smart 160 ca să navighezi relaxat.

Rămâi relaxat și în privința tarifelor în roaming, dacă mergi într-o vacanță sau o deplasare de serviciu în afara țării. Pentru că noi îți asigurăm cele mai bune prețuri și pachete de opțiuni! Alege abonamentul Smart Plus 220 ori Smart Plus 280 și ai până la 10 GB Roaming România, plus 500 MB Roaming internațional.

Tot din această toamnă ai motive în plus să te bucuri de mai multă comunicare cu cei dragi. Conectează abonamentul Smart Net  la doar 90 lei și ai 40 GB lunar, plus rețele sociale nelimitat.

Și cel mai important, niciodată nu vei avea extra cost pentru ca nu ai tarife extra consum. Mai mult, dacă alegi unul din cele trei pachete de internet mobil de la Moldtelecom, care includ rețele sociale nelimitat sau dacă ești pentru abonamentul Smart Net Plus 150 sau Smart Net Plus 200 – primești un modem WiFi 4G+ absolut gratuit. Or, în această perioadă ne bucurăm din plin și culegem roadele împreună.

Și în teorie, dar și în practică, conexiunea ta la internet este mul mai sigură cu WI-FI 4G+. Flexibil și mobil, modern și potrivit necesităților tale.

Și da. Încă ceva… Dacă ești abonatul nostru de Internet fix sau Net + TV acasă, treci cu numărul tău de telefon mobil la Moldtelecom și ai reducere lunară, pe viață, la abonamentele de telefonie mobilă.

Să înceapă noul sezon, care pare a fi mult mai frumos, mult mai activ și mult mai generos!

Moldtelecom – un singur operator pentru a le face pe toate

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button