fbpx

Comoditate, exactitate și siguranță: Cât timp salvează călătorii datorită benzilor dedicate transportului public

Regia Transport Electric Chișinău (RTEC) a anunțat joi, 19 ianuarie, că în Chișinău vor apărea noi benzi dedicate transportului public. Astfel, rețeaua de benzi dedicate benzilor pentru circulația transportului public va ajunge la o lungime totală de peste 23 de kilometri.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Circuli cu troleibuzul? Te-ai întrebat cât timp salvezi odată cu implementarea benzilor dedicate transportului public?

Astfel, după aplicarea benzilor dedicate pe bd. Ștefan cel Mare, ruta nr. 22, str. Alba Iulia-bd. Dacia, cu o lungime totală de 29,5 km, are o durată de rotație de circa 106-112 minute.

Pentru comparație, în anul 2019, până la aplicarea benzilor pe bulevardul central al Chișinăului, durata de rotație a rutei nr. 22 era de circa 130 de minute (potrivit RTEC).

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button